Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec finansowania projektów węglowych. Ministrowie G7 podjęli ważna decyzję klimatyczną |
żenada
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec finansowania projektów węglowych. Ministrowie G7 podjęli ważna decyzję klimatyczną |
Przypuszczam że jak pisze tą odpowiedź to te Twoje odżywki już się przeterminowały, więc zainteresowanych dobrymi, sprawdzonymi produktami zapraszam na stronę www.twoje-odzywki.pl - Bezpieczne, zdrowe i wysokiej jakości odżywki i suplementy.
|
|
Re: Koniec finansowania projektów węglowych. Ministrowie G7 podjęli ważna decyzję klimatyczną |
"Bez sensu jest robić teraz cc jak już tyle się wycierpiałam". Gdyby mi tak powiedziała pielęgniarka, to pomimo bóli bym ją strzeliła chyba. Siostra rodziła 4 miesiące temu, w innym mieście. Usłyszała podobne słowa, gdy po 12 godzinach porodu zaczęła mdleć ze zmęczenia. Siostrzeńca wyciśnięto prawie siłą. Po 4 miesiącach wychodzi, że ma lekkie niedotlenienie i problemy zdrowotne spowodowane porodem. Aga, ja bym na miejscu Twoim, ani innych kobiet przerażonych porodem naturalnym nie zastanawiała się dłużej i zrobiła cc prywatnie. Mniej stresów, komplikacji, nie wychodzi drogo, bo NFZ część kwoty zwraca. rudy błazen z druhem
|
|
NFZ zwraca 1tys za poród, wystarczy przedstawić im rachunek. Znajome rodziły i połowę kosztów im zwrócono. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |