Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewacko - totalny debilizm i kurs podcierania. |
hehe coś mi się wydaje że to zdjęcie nie jest prawdziwe;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewacko - totalny debilizm i kurs podcierania. |
A po co ci ta joga? Napij się browka to będzie większy pożytek;)
|
|
Mąż dzwoni do biura, w którym pracuje jego żona blondynka: – Słuchaj – mówi podekscytowany – wróciłem wcześniej do domu i wyobraź sobie – tragedia! Twoja mama, a moja teściowa weszła na drzewo, konar, na którym stanęła, złamał się i ona zginęła! Na to blondynka: – Niemożliwe. A pod drzewem szukaliście? ***** ***
|
|
przedewszystkim dobrze sie umyć panowie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
To był zimny listopadowy poranek. Wacek z chęcią by poszedł już do domu. Ręce mu zgrabiały i ogólnie było mu już zimno. Nieduża renta skończyła się już jakieś cztery dni temu o czym przypominało mu doskwierające ssanie w żołądku. Zimny wiatr zmarszczył wodę niedaleko nieruchomego spławika wędki... - Chyba dzisiaj już raczej nic nie złapię - pomyślał Wacek i już miał zwijać tak zwany mandźur, gdy spławik zniknął pod wodą. Wacek zaciął i już po chwili miał na haczyku sporych rozmiarów złotą rybkę... - Ozdobna jakaś... - pomyślał Wacek gdy rybka odezwała się ludzkim głosem: - Wacku! Wacku!!! Wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia! Wieczorem po pewnej kawalerce rozszedł się apetyczny zapach... Wacek z lubością wciągnął go w płuca. Zadziwiające jak mu się ten węch wyostrzył odkąd ogłuchł 10 lat temu. ktośiek
|
|
Dokłądnie. Ja tak robię i żaden jogin mi nie dorówna;) ktośiek
|
|
Wchodzą 3 wampiry do baru. Jeden mówi: - Poproszę setkę krwi - i ją wypija. Drugi mówi: - Poproszę setkę krwi - i ją wypija. Trzeci mówi: - Poproszę szklankę wrzącej wody. Koledzy zdziwieni. Barman podaj mu szklankę i pyta: - A ty dziś co, inaczej niż koledzy? A wampir wyjmuje zużytego tampona i mówi maczając go w wodzie: - Ja dzisiaj herbatkę!
|
|
Jak to jak...jechać razem na wykopki, skuteczny bajer
|
|
przez Siedlce TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Czy ktoś wie czy u nas w Łomży przyjmują neurochirurdzy z białegostoku ?
|
|
Pani Monika Marciniak :-) leczyłam u niej wszystkie ząbki, na prawdę jest super - wiele osób poleca! ![]() rudy błazen z druhem
|
|
na rybakach we wtorki
|
|
poszukuję dobrego hematologa dziecięcego. proszęo jakieś namiary z góry dziękuję
|
|
wlasnie mialam napisac tylko bialystok i dr.zapolska :) na dojlidach szybciej sie dostaniesz niz w dsk poszukaj w goglach poradnia na dojlidach i tam sie czeka okolo tygodnia w dsk troche dluzej
|
|
Konkurs to jedno ( fajna rzecz jak panna mloda marzyla by zostac fotomodelka, bo z tego co wyczytalam to internauci wybiora najlepsze) ale same zdjecia P. Kaminskiego sa warte uwagi. Naprawde ten fotograf wie dobrze co uchwycic na zdjeciach , widzialam jego sesje , dla mnie super. szkoda ze nie on robil zdjecia na moim weselu, szkoda bo zdjecia to najwazniejsza slubna pamiatka. warto miec najlepsze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |