Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Ryba o Funduszu Odbudowy: dajemy możliwość szantażowania nas przez czynniki zewnętrzne |
wygląda to kosmicznie.A nie ma prostszego sposobu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Ryba o Funduszu Odbudowy: dajemy możliwość szantażowania nas przez czynniki zewnętrzne |
ŁOmżyński półswiatek ocenia po jednym telefonie...akurat mojego psa wyleczył Pan Karpiński, inni szukali niewiadomo czego, gdyby nie moja własna decyzja suczka by już nie żyła, Pan Karpiński podjął właściwą diagnozę, dopiero zobaczyłem jak wygląda zdrowy pies, ile jest w nim radości, ja na pewno nie zmienię weterynarza inni rozkładali ręce, pomylili zapalenie i nieżyt przewodu pokarmowego z robakami....piesek by się udusił....teraz też u tego Pana leczę nużeńca i jesteśmy na dobrej drodze do wyleczenia pieska...LUDZIE WIĘCEJ TOLERANCJI....pozdrawiam rozsądnych...
|
|
Re: Prof. Ryba o Funduszu Odbudowy: dajemy możliwość szantażowania nas przez czynniki zewnętrzne |
Expert przy dużym cto. rudy błazen z druhem
|
|
Z tego co wiem to będzie coś w Qube, ale tam jak zwykle nawet baardzo młodzi ludzie :)
|
|
U mnie też się zepsuł właśnie ma ktoś numer do pana Jacka? Kasia..
|
|
nie wiem rudy błazen z druhem
|
|
przy pps to z 450 000. Kasia..
|
|
Jadę z Gdańska do Łomzy 15-11-2012 tj., czwartek po 16 00 i wracam w niedziele wieczorem. Mogę zabrać 2-3 osoby. tel. 728-542-689
|
|
sylweser powinien kosztować nie więcej niż 300 ile można jeść a potem tańczyć ale zabawa z djem byliśmy super tylko nie w rysiu tylko w piątnicy Kasia..
|
|
Ja też rodziłam w Łomży i jestem zadowolona.. W 100% zgadzam się z wypowiedzią wyżej, jednym się niej chce pracować innym więcej.. A personel jest naprawdę super i pomoże ale najpierw trzeba samemu byc miłym, uśmiechać się, dziękować i będzie luz;) a opieka nad juz urodzonym dzieckiem jest wzorowa, Panie przychodziły, pomogaly..super pomoc;)
|
|
Fantic, tez mam nadzieje, ze sie znajdziesz posrod tych meneli, bo tak ich zaciekle bronisz pod kazdym wzgledem. Na kazdy argument masz cos do powiedzenia... Widac cos chyba masz zwiazanego z nimi, albo nawet dostarczasz jajka tej babce. Mnie tez ona dziekowala - "niech Bog ma Pana w opiece, niech dostapi Pan wielu laska Bozych" - tez mi bylo strasznie glupio, bo kupilem od niej tylko jajka, bo myslalem, ze naprawde jest w potrzebie. Jeszcze bardziej glupio i frajersko mi bylo jak 3 dni pozniej zaserwowala mi te sama historie. Ty w ogole niezly jestes, bo dajesz ot tak 20zl nawet jak Ci te jajka niepotrzebne, masz na co wydawac. Niech sobie tam stoja pod tymi sklepami, jak chca to niech pija, ale jak przylaze do resturacji cos zjesc, to oczekuje spokoju a nie tego zeby ktos mi sie wp.dalal miedzy okienko a samochod albo przylazil do samego stolika i stal. I nie mow mi, ze wydziwiam bo wcale tego nie robie. Na tym Forum sie zacznie jakis temat, to od razu ktos go odwroci kota ogonem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |