niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bracia K.

geje robią źle i to nie podlega dyskusji,więc jeżeli ich znani przedstawiciele robią nie tylko z siebie ale i ze wszystkich polaków pajaców i ciuli

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bracia K.

zawsze może dostać mlowanie plotu grabienie trawnika czy inne prace porządkowe na podworku po wiośnie.a dzieciak doceni własny grosz i bedzie wiedzialo że zawdziecza go sobie.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Alehandra

co geje robia zle

Zmylka - poprawny link to:

http://ipewu.pw.edu.pl/arch/ipewu_nr_26.pdf

Rozsądny, ale na pewne tematy mam swoje własne zdanie. Wbrew temu, iż na świecie szerzy się chora tolerancja wobec wynaturzenia, zwanego "homoseksualizmem", mnie ta moda nie dotyczy. Rodzina to kobieta, mężczyzna i poczęte przez nich dzieci. Pedał zawsze będzie tylko pedałem, który manifestując swoje wynaturzenie będzie domagał się praw (zaczęli od legalizacji małżeństw i prawa do adopcji dzieci, ciekawe, co będzie następne). Do komory z nimi.

w kontekscie postow MrS moglabym sie zapytac degrega-co cie tam oburzylo w tych wypowiedziach
ale nie zapytam-pozostawie bez komentarza

inauguracja sezonu SSS

W tej smutnej statystyce swój udział mają też rowerzyści-samobójcy, czyli tacy, którzy nocą jadą bez jakichkolwiek świateł i odblasków. A wiosna idzie...

hehehe :D
jedno jest pewne mw potrafi rozbawic :D
czy cos wiecej ?
by ocenic moim zdaniem trzeba poznac ich blizej; i nietylko ogolny zarys ale i dzialaczy :) czesto i gesto zapraszaja na swoje spotkania :D
osobiscie uwazam ze mnie by nieprzyjeli
heheh :D
ale mozesz Piotrze Ci sie uda :)
pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Re: Bracia Kaczyńscy pochodzą od boga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strone 4lomza.pl odwiedzam regularnie, takoz tak zwane 'forum', ktore czytam z wielkim niesmakiem, a wypowiadam sie raczej rzadko. Z paru przyczyn. M.in. dlatego, ze jak z moich obserwacji wynika wszystkie osoby, ktore mialyby do powiedzenia cos wartosciowego zarowno pod wzgledem merytorycznym jak i stylistyczno-literackim albo znalazly bardziej intelektualnie wymagajace srodowisko albo siedza cicho, bo wiedza, ze wszelka dysputa z banda demagogow i piecioma alter-ego tego samego niedojrzalego nastolatka nie ma sensu. To samo tyczy sie rozplenienia chamstwa i nienawisci, ludzie od tego uciekaja. Chcialbym w tym miejscu zawrzec moja, a jakze, subiektywna ocene tego co dzieje sie tu od dawna.

Przede wszystkim, uklony swe sle ku redaktorom serwisu, oprawcom oprawy graficznej, ludziom odpowiedzialnym za sprawy techniczne, administratorom i moderatorom forum i wszystkim, w ktorych istnienie watpie za kazdym razem gdy moja radosna przegladarka otwiera strone 4lomza.pl. Ze swieca szukac tak modelowego przykladu jak nie robic portalu internetowego. Bo rozumiem ze tak mam mowic o 'portalu 4lomza.pl'. Oczywiscie pomijam fakt ze w narcystycznym pedzie to sami wyzej wymienieni ad hoc okrzykneli sie Portalem internetowym, ba!, nawet Regionalnym. Portal jest tworzony profesjonalnie, jest wrzechstronny i rzetelny. Proponuje zmienic nazwe na "raz, dwa, trzy, proba mikrofonu" badz cos w ten desen. Wracajac do meritum, nie wytykam tu ubogiej szaty graficznej, nie opowiadam jak niezadowalajacy poziom dziennikarski prezentuja teksty niejakiego "cz", nie wglebiam sie w to ze pelne sa zlych manier, roi sie w nich od literowek a czasem tez bledow ortograficznych. Tworcom 'Portalu' powinno zalezec na wysokim poziomie we wszelkich aspektach. (co sie moze zdarzyc ludziom piszacym na szybkiego posty nie powinno zdarzac sie redagujacym) Uwazam ze ojcowie 4lomza.pl tak zachlysneli sie iloscia wejsc i popularnoscia strony wsrod reklamodawcow, ze w pewnym momencie jakosc zeszla na drugi tor. Abstrahujac, chyba nie musze mowic jak bardzo groteskowe jest to co TV Lomza (ze studia Skorpion) o sobie pisze: "zawsze w centrum wydarzen" (a la tvn24) , "ulica, miasto region" (z jaka duma zaznaczaja terytorium, w tle dynamiczny obraz samochodow stojacych na swiatlach), a pozniej przez tydzien ogladam ten sam material. Po tygodniu dowiaduje sie ze ktos zaprasza mnie na koncert do Popartu i na koncert Lomzynskiej Orkiestry Kameralnej. Moze to jakis typ auto-sarkazmu, nie wiem, chodzi o to ze bardzo podobne uczucia miewam wchodzac na ten 'portal': politowanie, niezrozumienie aspiracji, proby zrozumienia tak wspanialego samopoczucia, wielkiej dozy narcyzmu oraz smiale podejrzewanie tworcow ww. mediow o sklonnosci sado-maso.

Bo o coz mi sie rozchodzi? O profesjonalizm, ktorego tu brak. O to ze forum 4lomza.pl to najlepsze miejsce do obrzucania sie blotem, do tego by szerzyc nienawisc miedzyludzka w kazdej formie i filisterskie poglady, o to ze reakcje skladu moderatorskiego sa zadne, badz nikle (patrz: jezeli sprawa dotyczy reklam - bo jezeli o reklamy chodzi to 4lomza.pl przoduje, badz gdy tresciami zainteresuje sie inspektor, prokurator badz wodny armator (oczywiscie w kwescie reklamy ;)). Myslac o braku profesjonalizmu, najczesniej mysle o forum wlasnie, bo o nim chcialem tu w glownej mierze pisac, wstepem bylo jedynie to, ze za obecna sytuacje w pewnej mierze obwiniam tworcow serwisu, nie tylko rosnaca w sile spolecznosc grafomanska.

Nie cieszy mnie sytuacja w ktorej internetowy wedrowiec wchodzac na forum 4lomza.pl widzi stek bzdur. Ubolewam nad faktem ze ktos moze myslec o portalu/forum jak o pewnej wizytowce miasta, wyznaczniku pogladow mieszkancow. Boje sie o zdrowie psychiczne dzieci/nastolatkow, ktore wchodzac na forum, nie otrzymujac odpowiedniego ostrzezenia (uwaga! zawiera tresci nieprzyzwoite, wulgarne i niezrozumiale dla zdrowego na umysle czlowieka, za ktore, naturalnie, redakcja nie odpowiada). Interwencja moderatora, gdy u mnie zapala sie czerwona lampka, staje sie jeno poboznym zyczeniem. Jest tez pare osob, ktore okazuja sie byc ekspertami w kazdej dziedzinie, zasluguja one na moja wzmianke.

MrS - konczy liceum, ksenofob i prostak, swoja szeroka wiedze zawdziecza osiemnastu latom doswiadczen, wychowujac sie w ciemnogrodzkim srodowisku ciemnogrodzkiej Lomzy. Dowody.

"Nie leczyć sk****wieli tylko DO GAZU Z NIMI!"
- MrS o gejach.

"Rodzina to kobieta, mężczyzna i poczęte przez nich dzieci. Pedał zawsze będzie tylko pedałem, który manifestując swoje wynaturzenie będzie domagał się praw (zaczęli od legalizacji małżeństw i prawa do adopcji dzieci, ciekawe, co będzie następne). Do komory z nimi."
- MrS o homoseksualizmie

"jeśli chodzi o dymanie, to może ono dotyczyć wyłącznie stosunków pomiędzy Tobą, a twoim tatą."
- MrS, kulturalnie odpowiada na post kolegi

"Dobrze, że ty wszystko rozumiesz. Zgrywasz najmądrzejszą, a w rzeczywistości jesteś bardzo prosta i pusta."
- MrS odpowiada na post kolezanki, jak bardzo prosta i pusta kolezanka jest MrS wie od Chucka Norrisa.

"Oj pedały tu pedały. Widzę, że masz przyjemność z lizania koledze odbytu. "
- kolejna odpowiedz z cyklu "MrS poleca, jak zacisnic znajomosc"

To sa jedynie cytaty z ostatnich "goracych topicow", obecnie nie chcialem przebijac sie przez tony starszych postow (a sam MrS ma ich prawie 1400). Sa to ewidentne przyklady niedojrzalosci, grafomanstwa i zachowania jakie powinno zwracac szczegolna uwage, nie tylko moderatorow. MrS od pewnego czasu ignoruje, staram sie nie zadreczac tym, ze codziennie mijam podobnych ludzi, radze wam to samo, oszczedzicie nerwow sobie i osobom trzecim ktore zmuszone beda czytac wypociny stron obojga.
MrS jest bardzo ciekawym zjawiskiem, poniewaz, bardzo watpliwe jest to, ze jego 'poglady' moga obchodzic kogos powyzej wieku 17. lat, co nie przeszkadza mu w radosnej tworczosci. Bo kogo obchodzi co ma do powiedzenia na temat rodziny i seksualnych preferencji sfrustrowany na zycie nastolatek, ktory zapewne (zgaduje i nie wnikam) nie jest do konca pewien czy jego pierwszy stosunek bedzie z kobieta, mezczyzna czy szczotka ryzowa. Bo tak to wyglada z zewnatrz, z mojej perspektywy, obserwatora forum. Zbaczam tu troche na temat homoseksualizmu, ktory jest obecnie bardzo popularny. Wroce do niego, gdy uda mi sie napisac drugiego posta.

ptysiu91 - zywa legenda, prawie 4300 postow na koncie, grafoman jakich malo. Jego wypowiedzi, najczesciej zamykajace sie w dwoch zdaniach emanuja nieprawdopodobnym stylem i dbaloscia o polszczyzne.
Nie przytaczam tu przykladow bo znalezc je mozna latwo, chce tylko zaapelowac, ptysiu, dziecko drogie, jezeli doczytales do tego momentu, zadbaj o to by twoje posty byly bardziej merytoryczne, dopieszczone, bo nie chodzi o ilosc ale jakosc. Wiem ze takich apeli bylo mnostwo, lacznie z "wywalic ptysia z forum" etc., ale, i to sie tyczy Tobie podobnych, nie zanizaj i tak juz niskiego poziomu tegoz forum. Na uznanie zasluguje swieczka ([*]) postawiona przez ptysia Miloszeviczowi.

degreg. - duzo mniej szkodliwy, po prostu nie podzielam przekonan. Pisze dosc rzeczowo (w udany sposob wyraza swoje mysli). Czasem demagog, poziom tekstow na stronie MW slaby, ale chyba sie wyrobi. W jego zachowaniu nie odpowiada mi po prostu nachalne promowanie MW na forum, wolalbym by bylo ono apolityczne (co nie zaklada braku dyskusji politycznych).

"cycq chyba cie rodzice bili w dzieciństwie a do szkoły miałes pod górkę, ja czytałem gdzieś że zły dotyk boli przez całe zycie ale troszke więcej optymizmu życiowego i tolerancji"
- tekst troszke na poziomie podstawowki, czasem jest ich wiecej, byl odpowiedzia na:

"WSZECHPOLACY TO j e bane svcierwa !!!!!!!!!!! j e b e ni rasisci z giertychem mułem na czele !!! takie organizacje zaraz po wykryciu powinny byc zaraz skasowane !!!!!!!!!"
- nie popieram, ani tego, ani poprzedniego, chcialbym aby taki sposob prowadzenia dyskusji zniknal z forum, a podobne odpowiedzi po prostu nalezy zignorowac i nie odpowiadac, napisac moderowi(sic!) zeby usunal.

Razace przyklady zanizania poziomu forum, chamstwa etc. mozna znalezc wszedzie, to sie raczej kwalifikuje do "ogolnego sposobu prowadzenia dyskusji na forum" bo dotyczy to mniej charakterystycznych postaci i zdarza sie czesto przeroznym osobnikom. Jezeli chodzi o charakterystyczne osoby to chcialbym nadmienic ze przy calym tym cyrku bardzo czesto Kefas badz ryskago to takie glosy rozsadku, czytajcie ich uwaznie.

Jak juz pisalem, sposob prowadzenia dyskusji na forum jest zenujacy. Przeklenstwa, obrzucanie blotem, slownictwo ktore jest nacechowane zlymi emocjami. Chcialbym aby dzialo sie tego mniej. Nie chce juz czytac o "darmozjadach z teatru lalek"(bo zeby ich tak nazwac to trzeba w jakis sposob to uzasadnic a nie rzucac ot tak) czy "pedalach" (bo to okreslenie tak samo denerwuje mnie jak sie mowi o gejach, jak mowienie "Psy" na policjantow czy "Zyd" z duzym akcentem (mowienie przez zeby, cedzenie) na żet). Nie chce czytac ze "qrfa" i "kur_wa". To ze ktos potrafi z gory zalozyc, powiedziec "ta dziewczyna to dziwka" itp. budzi moja odraze, taki sposob prowadzenia dyskusji po prostu nie przystoi, nie przystoi rowniez ignorancja ze strony 4lomza.pl, i to ze linki do tematow wulgarnych potrafia wisiec pare dni na stronie glownej.

Nie jest to wszystko co chcialem powiedziec, dlatego jeszcze tu wroce, zapewne przedzierajac sie przez bloto i multum bezsensownej polemiki. Jednoczesnie przepraszam za taka a nie inna objetosc tego tekstu, oraz, mam nadzieje, mala ilosc usterek. Dajac odsapnac sobie i wam, dobrej nocy zycze.

Po obfitych opadach będzie można zrobić regaty o puchar Prezydenta Miasta.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

chyba sie zdenerwowales ....

na poczatku radze kupic ci slownik ortograficzny bo jesli mowisz tak samo jak piszesz to nie wroze ci swietlanej przyszlosci z zadna kolezanka

wydaje mi sie ze ty tez nie miales wyobrazi piszac ten temat ze : jakas tam , gdzies tam....cos tam.... ci sie podoba ,to nie jest temat na forum.

Zapinac to ja moge ciebie w dupe , bo mam czym w porownaniu do ciebie ale znizac sie do poziomu takiego zwolenika pedalow nie zamierzam....ale ty jestes usprawiedliwiony jakby nie bylo bronisz swoich idealow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org