Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstydliwy rodowod politykow |
Witam. Jeśli chodzi o możliwości internetowe w Łomży i okolicach to niestety nie ma zbyt dużego wyboru. Jeśli chodzi o BlueConnect to nie polecam w naszym rejonie - działa kilka razy wolniej niż tradycyjny modem telefoniczny. Podobnie jest z ofertą dostępu do internetu innych firm GSM. Dodatkowy problem polega na tym, że jesteś z Jedwabnego. Z moich informacji wynika, że tam ratuje Cię tylko oferta Telekomunikacji Polskiej S.A.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstydliwy rodowod politykow |
Witam. Polecam sklep "Jarex" na ul. Mickiewicza 19. Bardzo solidna firma, fachowe doradztwo. Duży wybór wszelkiego rodzaju części i akcesoriów, a przy tym bardzo przystępne ceny. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
To straszna wiadomość bo internet wymyślili amerykanie a tam rządzą żydzi i w polsce internetem rządzą żydzi to sama rozumiesz że Jedwabne ma przechlapane. Musisz się po cichu przeprowadzić do łomży tu podłączyć internet a potem go ukradkiem przenieść do Jedwabnego, najlepiej w nocy.
|
|
Z tego co się orientuję to w sklepie JAREX można liczyć na naprawdę przystępne ceny i do tego jak powiesz, że chodzi ci o część jakąślepszą to wyszukają i polecą na prawdę niezły zamiennik. Ostatnio przez ten sklep kupowano do mojego samochodu pompę wody w ANdaro za jakąś włoszczyznę chcieli 130 a za niemiecką zapłaciłem 90 zł różnica zasadnicza. Pozdrawiam
|
|
jesli chodzi o merytoryczna strone postow, to raczej sie zgodzam z zovo ortografia- fakt, wiekszosc chyba nie slyszala o czyms takim poza tym, jak niedawno przeczytalam pewien watek o pewnych wyscigach, to nie wierzylam wlasnym oczom /i chyba do dzis nie wierze/ jes jedno ''ale'' zovo, oczerniasz wszystkich, a ja, chociaz odwiedzam forum dopiero od miesiaca, znalazlabym kilka interesujacych osob- i to nie prawda, ze te osoby nie maja nic do powiedzenia a jesli chodzi o kwestie stylistyczno-/a nawet/literacka, to nie kazdy urodzil sie mickiewiczem i powiem ci cos waznego-przypomnij sobie przyslowie o belce we wlasnym oku i spojrz na swoje posty pod katem interpunkcji i poprawnosci skladniowej nie pisze tego zlosliwie, ale jesli sie zarzuca komus niekompetencje, to samemu trzeba byc kompetentnym w 100 procentach a jesli chodzi o nadzor- to sie zgadzam o pozostalych sprawach nie mam pojecia
|
|
to może powiedz chociaż orientacyjnie jaką moc będzie miał Twój Cif... albo nie wiem, może podaj jakiego wyniku na ćwiarę się spodziewasz... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
i może bialystok znowu weźmie wiekszosc ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
m.in. w obstawie... ,a na koniec dobry obiadzik w szkole byl :D. ale to juz nie na forum temacik pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Zawsze coś się wymyśli! Jutro o 20:00 pod Czterema Porami Roku, ok? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jak się poznamy? Umówmy się o 20:00 pod salonem PlusGSM na dole ok? Żeby się potem nie szukać. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
zdjęli znaki w piątnicy - przycinanie drzewek... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |