wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Warto grać dla Niemców

Widocznie im pasuje takie , skoro kupuja :)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Warto grać dla Niemców

muzyka super,szeroki wachlarz piosenek od tych starszych, ale lubianych po najnowsze nuty, ludzie dobrze się bawią, a to najważniejsze. Wiem, bo chodzę i widzę:)

takich wózków jak Twoj pewnie w mieście jest kilka wiec ciężko będzie go zlokalizować

Monika Chojnowska na Księcia Janusza 7 Modent - do leczenia polecam :)

Niemcy Zwickau.Raz w miesiącu jestem w Łomży w poniedziałek wyjeżdzam jak się zdecydujesz to napisz

Nie chcę prowizji przywiozę ci paragon i tyle ile tam zapłace tyle ty mi zapłacisz.

sprzedam gitarę elektryczną Behringer z piecem, również Behringer
cena:450zł

Łomża-Zielona góra zabiorę lub po drodze.

moze w rysiu?

mobil na zawadzkiej

witam, proszę o pomoc, w Łomży, okolice ul. nowogrodzkiej i strzelców kurpiowskich uciekł pies rasy pointer (wyżłowaty, biały w jasne, brązowe łaty, chudy, reaguje na imię Cekin), było to około 20. Ostatni raz widziany był na nowogrodzkiej, biegł w kierunku Kupisk, pies ma medalik z numerkiem i telefonem do weterynarza, z góry dzięki pomoc, to pies moich rodziców, więc zbędne komentarze, proszę zachować dla siebie, jestem pod mail'em mosses@o2.pl

Kasia..

WItam ! Gdzie można kupić w łomży preparat Renoskór do tapicerki samochodowej w Łomży ? Gdzie tego szukać ? Spamerom dziękuje ;]

I jak tam Olcia nauka idzie?

rudy błazen z druhem

za dlugo i za duzo tego tam chociaz tego modelu nie ma

Witam, dołączam się również do tematu może widział ktoś w okolicy nowej straży bądż gdziekolwiek dalej suczkę mieszaniec haskiego i malamuta, biało szara.

a jakaś nagroda przewidziana?

moge wysłać zdjęcia na emaila ;)
a cena najmniej 430 :(

W tamtym roku przebrałeś się za akumulator i Cię każdy w ciemnym kącie ładował.

ktośiek

Niestety ale w łomżyńskim kinie tego filmu nie wyświetlą, dzwoniłem, pytałem puszczać go nie będą. dziękuję.

mój też się odnalazł.
:)

anius gdzie ty takie problemy mialaś ? nie sciemniaj bo prawda jest całkiem inna i bardzo niekorzystna dla naszego szpitala. Jednoczesnie przypominam ,że szpital to jeden organizm i pielegniarki to nie święte krowy stojące poza wszelkimi ocenami. Tym paniom tez mozna duzo opowiedzieć o ich pracy.

Borys-50

co to ma wspołnego z kebabem to zwykła tania bułka z miesem robiącym za baranine bo z indyka i posiekanymi warzywami polanymi jakaś kleistą substancja i wy to jecie biedaki?

rudy błazen z druhem

są ludzie i ludziska
są h... i h...ka!

przepraszam od razu, że wulgarnie zaczęłam.
tyczy się wszystkich, nie tylko pań pielęgniarek, lekarzy, czy inszej inszości!
ale wracając do szpitala...
kiedyś dawno, dawno temu, z naprawdę ogromnym bólem, na izbie przyjęć się znalazłam.
pielęgniarka, bardzo sympatyczna z resztą, od razu na oddział zadzwoniła (ok.3 rano było) po lekarza.
po ok. godzinie podeszła do mnie, z przeprosinami!, że Pan Lekarz ciężki miał dyżur i że w tej chwili odpoczywa właśnie!
chcecie to wierzcie, chcecie to nie, ale dopiero po godz.8 (zmiana była) lekarz się pokazał. Z rannej zmiany! Tak to się określa?
dostałam zastrzyk przeciwbólowy i po 10-20min z wózka wstałam i do domu, ze" skierowaniem" ustnym, do rodzinnego udać się mogłam.

NIE wierzę i NIE ufam łomżyńskim lekarzom (chociaż temu, który zgon mój stwierdzi, też chętnie w oczy spojrzę, z pytaniem, czy na pewno się nie pomyliłeś?

fanka!
Wielka jesteś!
wypuściłaś wszystkie!

6 tygodniowego szczeniaczka karmisz tym co napisała 999,ale bez twarogu,możesz dać czasem kleik taki jak dla dzieci:) karmy mu jeszcze nie dawaj:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org