sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do naszych władz! W sprawie drogi ViaBaltica!

Przewidziano wczesniej fakt wydzielania się nieprzyjemnych zapachów z tego zakładu. Wskazuje na to lokalizacja PEPEESU poprzedzona wieloletnimi badaniami kierunków wiania wiatrów na terenie Łomży. Zauważcie, że w Łomży dominują inne wiatry, niż zachodni. Jedynie tylko podczas wiatru zachodniego lub południowo- zachodniego możemy odczuć na terenie naszego miasta nieprzyjemny zapach. Myślę że odczasu do czasu możemy się troche poświęcić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do naszych władz! W sprawie drogi ViaBaltica!

Niektóre aspekty życia publicznego bardziej śmierdzż, niż krochmalnia. Mało komu to przeszkadza.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

"czy policja przestrzega kodeksu...." jaja sobie robisz z poważnych ludzi ??. oczywiście że nie przestrzega !!!. mało przykładów na ulicach widać ?

pozdrawiam grzesiek

Pewnie ,że można tylko jeszcze trzeba chcieć i rozumieć......aby nie zostać w ,,dziurze,,.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

A ja bym chciał, aby w Łomży wybudowano nie jeden, a parę hiper i supermarketów, jeszcze z dziesięć stacji paliw, by wznoszono ekskluzywne hotele i restauracje, uniwersytety i inne uczelnie, budowano mosty i obwodnice, pola golfowe i lądowiska dla samolotów.

Poszukuję człowieka zorientowanego w segregacji i zbiórce odpadów do poprowadzenia wspólnego interesu. Partycypacja w kosztach,obowiązkach, i, let's hope, przyszłych profitach, gwarantowana.

Ofiary polityki dotychczasowych rządów, czyli emeryci ze śmietników raczej wykluczeni

uwaga.na temat super i hiper moim zdaniem mogą wypowiadać się tylko łomżyniacy 3 pokolenia wstecz.Reszta won na swoją wieś.

do Franki: Mnie interesuje, ze on sie dobrze bawil. Ja tez bylem i sie zajebiscie bawilem.

A publicznosc lomzynska dala czadu. Stalem praktycznie najblizej sceny jak tylko bylo mozna i atmosfera jaka tam panowala byla poprostu swietna. Naprawde wielkie brawa dla publicznosci. Organizacja koncertu tez naprawde na wysokim poziomie. Naglosnienie i prowadzenie calej imprezy perfekto. Warto bylo sie wybrac.

nie chodzi tylko o największy wybór muzyki, musi to mieć jakiś smak, a nie nie wiadomo co..

barzb

pfff ja codziennie na basen chodzę:P

1. he, he lubię jak Pan TZ się denerwuje i wcale mi go nie szkoda, zalazł tylu ludziom za skórę, że jak ktoś jemu zalezie to nic wielkeigo się nie stanie,
zrobiłem ostatnio małą sondę, zapytałem 8 osób co sądzą o TZ - 2 osoby nie znały Pana TZ wcale, jedna pracowała z nim i nie miała wyrobionego zdania , natomiast pozostałe twierdziły, że może i dużo robi ale w sposób nie do zaakceptowania przez innych - zwłaszcza nie pochwalali permamentnych wojen które musi ciągle z kimś lub czymś prowadzić, poza tym drażni ludzi swoją wiarą we własną nieomylność,

2. niech Pana nie nazywa ludzi "sierotami po komunie" bo sam jest Pana przykładem takiej sieroty który w cudowny sposób dzięki układom z dawnej jedynej partii serfuje z jednego stanowiska na drugi

3. rada rodziców naszej szkoły [na stacha konwy] zamierza zwrócić się do Pani Sidor - kierownika ośrodka doskonalenia nauczycieli - o odsunięcie Pana od prowadzenia zajęć z młodzieżą

4. "kreatywni młodzi ludzie" mają Pana trochę dość [fakt, że nie wszyscy] - zresztą zrecenzowali Pana pseudonimeme "blekota" - dużo słów mało treści,

5. najlepsza wiadomość dla Pana TZ - jest to mój ostatni post i nie zamierzam Panu więcej dokuczać - pozdrawiam

to się nazywa pozytywne podejście - FAKTYCZNIE JEDNO POZOSTANIE :-)

długo

za długo

już tydzień minął

michal

Wszystko zależy od zainteresowania.
Jak będzie chęć, żeby posadzić 200, to zostaną dwa, jak trzysta- 3 itd....:)))
Zbychu: przyłączasz sie wirtualnie czy realnie?
Piotrze: a gdzie chcesz je posadzić? Napisz, a ja spytam właściciela gruntu co on na to.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Adam Dąbrowski

A słyszeliście o "katolickim" LO na ul. Sadowej? Heh, tamtym uczniom to dopiero trzeba współczyć......

To dobre pytanie. Co juz wiemy, nie bardzo wiemy jak. Mozna wypromowac lokalny, markowy produkt turystyczny. Sa na to pieniadze z Programu Rozwoju Regionalnego? Ale o tym przeciez nikt nie mysli.

też znam Pana TZ bardzo porządny człowiek Panu Ksebki i pozostałym nawiedzonym polecam dobrego psychiatre .

...oczywiście chodzi mi o chody na górze....
Polecam:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=2565&mode=&order=0

produkt turystyczny stoi trochę w sprzeczności z budowaniem fabryk... tak mi się wydaje...?

heniek

Może być ciekawie, ale poczekam, niech sie rozkręci........

Rzucić Łomżę ..............w Wa -wie wiecej zarobi i jeszcze rodzinie pomoze......

---
PGG

Więc, żeby ten temat nie był tylko igrzyskami pamiętajmy o obietnicach przedwyborczych i ich realizację oceńmy przy następnych wyborach. Jeśli nastąpiłaby realizacja koncepcji pracę przy tym mogłobyznaleźć sporo ludzi. Po zrealizowaniu zagospodarowania zatrudnienie byłoby możliwe w gastronomii. usługach rekreacyjnych /pola namiotowo - campingowe, wypożyczalnie sprzętu, przy obsłudze obiektów sportowo - rekreacyjnych/ / i innych.

---
PGG

eeeeee. ! ! ! TYLKO NIE DISCO POLO ! ! !... wtedy Radio Bab zejdzie pod psy !!! nie robcie tego !!!

a moze chcecie zrobic "kacik muzyki popularnej" ? Dajcie spokoj. Nie puszczajcie tego chłamu !

prezydenci nie ustąpią - dla nich to nie honor parkować za ratuszem - niech "motłoch" widzi kto dzieli i rządzi,
swoją drogą straż miejska nie karze pracowników ratusza za brak opłat za parkowanie,
a dla ciekawych straż miejska aktualnie koncentruje się na nie rzucaniu się w oczy :-))))))

hm................. przemilczę to

atomek, a nawet gdyby był to co?? Jestes takim katolikiem, że oceniasz ludzi??? "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni". I nie, nie spadłem z łóżeczka jak byłem mały. To co u Ciebie jest normą nie oznacza normy u wszystkich.

Nie chodziłem, bo nie lubiłem wciąż powtarzanego schematu mszy. Jak patrze na ludzi którzy idą do kościoła i stoją przed kościołem, żeby po mszy szybciej pójść do domu to mi sie śmiać chce. Większość ludzi nawet nie wie jak poprawnie się przeżegnać.

Tomek masz rację że wizyty papieża maja też swoje dobre strony. Oczywiście gdyby nie Papież w Łomży to kto wie czy wogóle byśmy mieli 2pasmówki. Ale czy spodziewacie się Papieża w Polsce tylko po to żeby powstawały nowe drogi ?? Zresztą nie zostały one zbudowane za pieniądze ofiarowane przez kościół tylko przez pieniążki z budżetu państwa czy to samorządu. Tak czy inaczej za podatki Polaków. Nawet tych odmiennej wiary. Ktoś ich pytał , czy ktoś sie liczył z tym że w Polsce są też inne wyznania??? Nie bo przecież 99% Polaków sie deklaruje jako wierzący katolicy :))))

wpwp

a skąd wiesz czy docelowo nie będzie w tym miejscu sygnalizacji świetlnej?
Na dzień dzisiejszy auta które wyjeżdzają z Chopina muszą ustąpić pierszeństwa jadącym ulicą Bema, skręcają w prawo, następnie muszą ustąpić pierszeństwa na Broniewskiego i dopiero wyjeżdżają na Piłsudskiego. Dotychczasowy układ jest bardziej niebezpieczny niż obecnie proponowany. Swoją drogą, że przy okazji zostanie pewnie wymieniona obecna nawierzchnia (zabytkowa trelinka - chyba tak to się pisze ?) na asfalt.

Oby więcej takich robót !!!

Tiger

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org