środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojna o szczepionki. Tradycyjnie wygrali żydzi izraelscy i żydzi amerykańscy

Uwaga na mocherowe berety które wtargają/robią wtargnięcie (?) wprost pod koła samochodu. I tak są trudne warunki na drodze a jeszcze znienacka ( szczególnie babcie ) włażą pod koła... Może już im życie niemiłe - ale mi miłe, mam jeszcze dużo rzeczy do zrobienia. Pozdrawiam babcię w kremowym berecie która - gdy wszyscy stali przed przejściem - jako jedyna marszowym krokiem wlazła na środek ulicy nawet się nie ogladając...

STRANSKY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojna o szczepionki. Tradycyjnie wygrali żydzi izraelscy i żydzi amerykańscy

co za cioty,byście gówno zjedli i się cieszyli że dobre....nie wiecie co to dobry kebab....

Re: Wojna o szczepionki. Tradycyjnie wygrali żydzi izraelscy i żydzi amerykańscy

Film lepiej wygląda i mniej sie trzęsie na asfalcie... ścieżkami owszem jeżdże ale niezbyt czesto :P

ja byłam raz i osobiście stwierdziłam, że golonka bardzo dobra.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org