czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego totalne lewactwo przyciąga jedynie dewiantów, degeneratów i złodziei?

drzewko- nie jestem pewna, czy to dobry pomysł.
przecież dzieci się zaślinią i jak tu jeść?
na ulicy by postały i przez szybę popatrzeć by mogły.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego totalne lewactwo przyciąga jedynie dewiantów, degeneratów i złodziei?

fanka bocianka całe lato się grillowało i popijało piwskiem a teraz trzeba zrzucić zbędne kalorie???

Re: Dlaczego totalne lewactwo przyciąga jedynie dewiantów, degeneratów i złodziei?

moja audi tt

Porażką jest pisanie takich głupot na forum! Nasze wesele w Wiszących ogrodach tak się podobało gościom z Warszawy, Łomży, Białegostoku, Olsztyna, Ostródy, Rzeszowa i kilku innych miast, że po prostu brak słów. Gdyby nie ograniczenia dot. praw autorskich i wizerunku, to pokazałbym Wam taki film z imprezy w tym miejscu + z po-wa-la-jących poprawin, że wszystkie agumenty na NIE położyłyby się w mig.

Naprawdę nie polecam ślepo patrzeć na te nieuzasadnione narzekania (pewnie konkurencji :)). Pamiętajcie, że wiele też zależy od Was, jak nastawicie się do jakiegoś miejsca.

Nam udało się zorganizować w tym miejscu imprezę, która była po prostu mistrzowska. Obsługa, jedzenie, klimat, właściciele i pomoc, którą tam dostaliśmy, zaangażowanie... Byliśmy w szoku.

Zdecydowanie polecam!

rudy błazen z druhem

studio Agnieszka Szmit - ul. mazowiecka - Rewelacja!!!!!

a mam jeszcze jedno pytanie. Ogólnie po uruchomieniu gry grafika jesttaka jak powinna byc ale jak jestem w trakcie robienia misji to obraz jest taki dziwnie jasny. Jak są filmiki pomiedzy misjami jest wszystko normalnie a jak juz ja misje wypełniam to lipa. Ustawienia wydaje się żę wszystko ok jest. Wie ktoś co moze byc teg przyczyna ? Kiedys mialem już tą gre i nie mialem takich problemów.

Opisane to jest na ich stronie http://www.nordglass.pl/pl,page,hydrofobizacja-szyby.html Tylko czy ktoś montował to u siebie? Warto czy nie?

bo jedno jest siostry, drugie moje :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org