Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukces Stowarzyszenia Polonia Christiana! Komisja Etyki zajmie się skandaliczną wypowiedzią poseł Lewicy o mordzie w Etiopii |
Hm... ja bardzo szanuję ludzi i uważam, że nikt nie zasługuje na takie poniewieranie przez szefostwo. Nie obchodzi mnie już czy kawa rzeczywiście jest niesmaczna, jaki jest kotlet, itp. Moja noga już tam nigdy nie postanie ze względu na bezczelne wyzyskiwanie pracujących tam ludzi. Nie chcę być na ich miejscu więc się z nimi solidaryzuję. Jeżeli nie potrafią szanować swoich pracowników to marny im los wróżę... Jeżeli zaś chodzi o rafikkka. Nie wiem czy zauważyliście ale w tytule postu zaznaczył jedynie, że poszukuje osób które pracowały w określonym miejscu. Podał swój numer telefonu w celu uzyskania konkretnych informacji. Następnie wypowiedział się, że chodzi mu o niewypłacone godziny nadliczbowe. Nie chce mi się wszystkich wypowiedzi czytać (wrodzone lenistwo), na podstawie początkowych śmiem twierdzić, że rafikkkk nie zrobił nic złego (od razu zaznaczam, że ten osobnik nie jest mi jakkolwiek bliżej ani dalej znany...). Hm... Głośna sprawa Amber Gold. Widzieliście ile jest postów na forach internetowych? Ludzie próbują się jednoczyć i razem walczyć o swoje bo uważają, że w ilości siła. Czyli małżeństwo P. powinno składać pozwy o zniesławienie, naruszenie dóbr, itp. itd.? Przecież to nielogiczne... Uważam nie absurdalne posty w stylu: widziałam/em jak pracownik z papierosem w ustach kroił sałatkę... To źle świadczy o was- drodzy pracownicy. Brud w kuchni? Sprzątanie swojego stanowiska pracy nie należy do obowiązków pracowniczych? Więc nie pogrążajcie się takimi komentarzami. Co do nadgodzin, braku umów, wyzyskiwania, płacenia "groszy" za ciężką pracę, mobingu, jak najbardziej jestem za tym! trzeba takie sprawy nagłaśniać, żeby szefowie w końcu zaczęli wstydzić się swojego postępowania i zaczęli być LUDŹMI. "Zapomniał wuł jak cielęciem buł". ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukces Stowarzyszenia Polonia Christiana! Komisja Etyki zajmie się skandaliczną wypowiedzią poseł Lewicy o mordzie w Etiopii |
Niebawem zobaczycie miasto z perspektywy kierownicy roweru pod tytułem: "Łomża 2012 pierwszy śnieg" :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |