Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kij i marchewka. Rzecznikowi resortu zdrowia podoba się tresowanie społeczeństwa? |
misia no przyznaj się kto ci tam zalazł za skórkę może jeszcze da się to naprawić. A tak w ogóle to ja znam prawie wszystkich z tej wioski prawie bo doszło kilka młodych osób i jest kilka których nie chciałem nigdy znać i dam ci radę nie mierz wszystkich jedną miarą w takiej społeczności (40 domów) są różni ludzie dobrzy i źli, mądrzy i głupi wiec zastanów się zanim coś napiszesz bo może to kogoś dotknąć, urazić a wierzę, że nie chcesz tego robić. ps; założę się że wszystkich nie znasz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kij i marchewka. Rzecznikowi resortu zdrowia podoba się tresowanie społeczeństwa? |
opel astra 1.4 numer katalizatora gm 01 t5 daj jakiegos maila czy cos to się odezwę
|
|
Re: Kij i marchewka. Rzecznikowi resortu zdrowia podoba się tresowanie społeczeństwa? |
Uwierz mi,za dobrze tam wszystkich znam i nie wpieraj mi,że ktoś mi za skórę zalazł z tamtych stron,a tłumaczyć się nie będę:):)Każdy kto tam mieszka to jest na bakier z prawem i tyle...
|
|
NAjgorsze, że las zasmiecony...ale tak naprawde coraz wiecej lasów jest zasmiacanych a co tam mozna znlaezc to mozans ei czasami zdziwnic...ja zpotkałam kiedys muszle klozetowa, o stosie pustych butlek i zuzytych prezerwatywach nie wspomne....taaaa
|
|
chyba tę osobę trafiłeś prosto w serce,że tak straszy policją.a może "bezstronny" jest szkoleniowcem ,który nie lubi krytyki?
|
|
Moja znajoma chodzi do poradni cukrzycowej na Al.Legionów bodajże i mówiła że rozmawiała tam kiedyś z dietetykiem......ale czy prywatnie ta pani przyjmuje to nie wiem
|
|
Rzuć ten handel niewdzięczny i zajmij się nauką gry na gitarze elektrycznej ( takiej z pażurem) dzieci bedą Ci bardzo wdzięczne. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |