Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPR/ List w sprawie "Tygodnika Politycznego Jedynki".Ten tekst dedykuję Adminowi |
Gizmo Nic dodać, nic ująć. Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPR/ List w sprawie "Tygodnika Politycznego Jedynki".Ten tekst dedykuję Adminowi |
biskup. Czy Ty nie widzisz o co w tym wszystkim chodzi? Jak na razie wszystkie gromy lecą na głowę Pana Sroczyńskiego. Przyglądając się temu całemu cyrkowi z boku zuważyłam, że wiceprezydent pełni tu funkcję "chłopca do bicia". Zawsze wystawiany jest na odstrzał przez swojego zwierzchnika Pana Brzezińskiego. A jeżeli chodzi o sprawy rozwoju miasta, to Łomża ma jakiś wybitny talent do odstraszania inwestorów. Wszyscy lokują się w odległości 30-50 km od granic miasta, a jak już znajdą nas na mapie Polski to później żałują, że wogóle o nas usłyszeli.
|
|
Re: LPR/ List w sprawie "Tygodnika Politycznego Jedynki".Ten tekst dedykuję Adminowi |
Czy ktoś jedzie w ten piątek z Łomży (okolic) do Lublina i ma 2 wolne miejsca dla pasażerów? Byłbym wdzięczny za kontakt. e-mail: stimgraf@poczta.fm
|
|
Mój kumpel jest lokalnym patriotą. Studiuje zaocznie w Warszawie (II rok). Kiedyś inni kumple proponowali mu, żeby wyjechał na stałe do Wawy. Nie chciał. Dziś powaznie się nad tym zastanawia. Pracuje u prywatnego handlowca zarabia "na rękę" 500 zł. Nie stać go obecnie na opłacenie studiów oraz na dojazdy na zajęcia (jedzenie, nocleg). Na pomoc rodziny nie ma co liczyć. Rodziców stać na to, żeby dać mu jeść. Kumpel nie wie co robić. Rzucać Łomżę czy studia?
|
|
Re: LPR/ List w sprawie "Tygodnika Politycznego Jedynki".Ten tekst dedykuję Admi |
Ty jeszcze tego słuchałeś - ja dawno przestałem.
|
|
Czeslaw Pięknie to brzmi jednak jest jedno ale?jak przyciagnac inwestora? Mamy przyklad z muszla (pomijam fakt ogrodzenia slusznie czy nie) Zaczelo sie cos dziac i to byl początek (tak mi sie wydaje) ,a teraz slysze ,ze miasto wypowiedzialo dzierzawe terenu. Czy to jest normalne ? Ciekaw jestem kto bedzie taki ,,glupi ,,i bedzie ryzykowal wlasne srodki finansowe w taki interes.
|
|
Re: LPR/ List w sprawie "Tygodnika Politycznego Jedynki".Ten tekst dedykuję Admi |
Drogi Zbychu, jeśli jesteś taki dobry i potrafisz wytykać błędy, to dlaczego sam nie zgłosiłeś sie do Radia Bab, kiedy był ogłoszony nabór na dziennikarzy? Miałeś okazję się popisać i ciekawe czy poradziłbyś sobie? A może próbowałeś i odpadłeś na samym starcie, a teraz pokazujesz swoją urażoną dumę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |