Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto tak ostatnio powiedział ? : \"Rząd w Polsce chce wprowadzić \"nowy polski ład\", to mnie zmroziło! Że masońskie hasło chce Polska realizować.\" |
a ja polecę firmę "KUBA". Też z Ełku. 12 lat już jeżdżą ten transporter to wszystko od nich kopiuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto tak ostatnio powiedział ? : \\\"Rząd w Polsce chce wprowadzić \\\"nowy polski ład\\\", to mnie zmroziło! Że masońskie hasło chce Polska realizować.\\\" |
coś musialem napisać nie?? JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Re: Kto tak ostatnio powiedział ? : \\\"Rząd w Polsce chce wprowadzić \\\"nowy polski ład\\\", to mnie zmroziło! Że masońskie hasło chce Polska realizować.\\\" |
Ośrodek Szkolenia Zawodowego. Ok 1200 zł. Co do przewozu rzeczy to musisz sam pytać. Ja zdałem wszystko tam za pierwszym razem.
|
|
@arabski Chyba już jestem na jego tropie. Kamufluje się w warsztacie przy Poznańskiej; co prawda właściciel go kryje, ale będę na niego czatował. W swoim, i nie tylko interesie!
|
|
od tygodnia z Ełku jeżdżą chłopaki małymi busikami. elk-modlin.pl Wracałem z nimi z Modlina. Przystępna cena i nowe autka. Podwiezli pod dom. Jechałem mesiem Viano. Nówka sztuka a za nami leciał drugi nowym Trafikiem Polecam !!!
|
|
Zamach w Smoleńsku zrealizowali Żydzi ? Kaczyńskiego zabili sami Amerykanie informuje ruska-pravda.com Tłumaczę z rosyjskiego portalu http://www.ruska-pravda.com/index.php/2012041417453/novosti/politika/2012-04-14-13-19-03.html Odnośnie wiarygodności informacji rosyjskich specsłużb, o przesunięciu satelitarnych, amerykańskich danych do GPS o 500 metrów, co ponoć zmyliło pilota odnośnie miejsca, w którym miał znajdować się samolot, mam jedno zastrzeżenie. Dowiedziałem się od kolegi z Australii, że na samolotach ponoć nie stosuje się systemu GPS takiego jak w samochodach, z tej prostej przyczyny, że samolot zbyt szybko zmienia swe położenie w stosunku do satelitów nadających sygnały GPS. No ale prezydencki TU 154 był wyposażony w amerykańską elektronikę najnowszej generacji, więc może odbierał – i analizował - sygnał GPS. Niezwykle interesującym jest, dlaczego pilot wyłączył wysokościomierz ciśnieniowy i zdał się tylko na radarowy odległościomierz od ziemi (który też być może był sprzężony z systemem GPS, i mapą satelitarną terenu lotniska, o czym zarówno MAK jak i polska strona uparcie milczy) – MG. wiecej zapraszam ... http://www.aferyprawa.eu/Artykuly/Zamach-w-Smolensku-zrealizowali-Zydzi-Kaczynskiego-zabili-sami-Amerykanie-informuje JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
sam zgubiłem dowód auta , ale ten nie mój . Pojechałem na komendę , a Pan Policjant mówi , że oni takimi sprawami się nie zajmują . Trzeba do wydziału komunikacji .
|
|
Też polecam Panią doktor Ołdakowską, poradnia na ulicy Al Legionów na przeciw Dworca PKS.
|
|
Witam-ktoś się możę orientuje ile czasu idzie paczka z NY wysłana za pośrednictwem firmy Polonez?dzieki za info
|
|
jakies 2lata temu tez mialam ten problem, na emaila przychodzily mi ciagle jakies wezwania do ząplaty, bodajze cos kolo 90 zl, zignorowalam to, pomyslalam sobie, ze jak juz naprawde beda chcieli sciagnac ze mnie kase pewnie wysla komornika, ale po jakims czasie odpuscili ;p wiec nie ma sensu placic, strasza, bo na pewno jest sporo naiwnych,, na ktorych zarabiaja ;)
|
|
Można na ten e-mail dotyczy@hotmail.com ze zdjęciem i numerem telefonu żebyśmy mogli oddzwonić
|
|
Claro a jaką firmą ty wysyłasz?też paczka morska idzie 2 tygodnie?
|
|
Mam pytanie i proszę tylko o odpowiedź osoby mające wiedzę na ten temat,a mianowicie: jest prowadzona sprawa rozwodowa w innym mieście(nie Łomża),czy w jej trakcie można założyć nową sprawę o podział majątku w łomżyńskim sądzie,zaznaczam,że nie mam nigdzie zameldowania,a w Łomży jestem od 3 lat. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |