poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ci ludzie są groźniejsi niż koronawirus.

przy skrzyżowaniu polowej z legionów tam obok galerii natura czy jakoś tak.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ci ludzie są groźniejsi niż koronawirus.

to chyba coś za tanio 1200zł

Dlaczego ludzie wywożą psy a potem błąkają się bezpańsko.Niektórzy nie mają sumienia.Koło mnie biegają dwa pieski wywiezione.Ta sytuacja powtarza się często.Dokarmiać ani przygarnąć ich nie mogę bo mam swoich trzy sztuki.Czy jest jakaś instytucja która wyłapuje zwierzęta lub jakiś hycel.

Śmiga ktoś w Łomży z Kitem? na wodzie, z buggy, lub mountainboardem (?) Nudno już samemu na tych łąkach...

Kilka osób pływa. Jeździmy na Śniardwy , w okolice miejscowości Nowe Guty, Okartowo, Suchy Róg w zależności od kierunku wiatru.
Wg windguru.cz w tym tygodniu wieje w piątek ok 23 knot, kierunek pd-wsch.
Przy tym kierunku pływanie w Suchym Rogu.
Aktualne info możesz sprawdzić na www.kiteforum.pl w dziale Kto/Gdzie/Kiedy Mazury

Pozdr
Adam

Nie ten dział na forum. Gwoli przypomnienia dział: Polityka.

takich " specow " nalezy wymieniac po imieniu i nazwisku Jantar!!!!!!Dosc kuva - place i wymagam. Nie umiesz? - nie zabieraj sie za naprawe, rob to co potrafisz !!!!!!!!!!! mechanicy!!!!!!!!

rudy błazen z druhem

kot zawsze wroci!!!!!!! mialam takiego "cholere" po dwa tygodnie jego nie bylo , juz + na nim stawialam --------------ale zawsze wracal!!!!!!Jednak nadszedl moment gdy nie wrocil-kot chce umiarac sam , tak zrobil moj Amor -musialam uszanowac jego odejscie!

Kasia..

Odszukajcie stary temat na forum który ja założyłem w sierpniu. Tam ktos mi podał nr do ludzi z białego. 50 zł bodajże i na miejscu szybciutko, zabierają z pod domu, korzystalem i polecam

Witam,
Możecie mi polecić jakiegoś okulistę na NFZ który przyjmuje w normalnych godzinach popołudniowych???

Kasia..

ja jechałem ostatnio przez Wyszków trasa super szybko dotarłem i bez problemu ale z tego co się orientuje to na Ostrołękę troszkę krótsza czy lepsza? Nie wiem, wiem natomiast że jak jechaliśmy przez Wyszków 90km/h było fajnie prawie ruchu nie było ładne widoki droga dobra poza odcinkiem do ostrowi także 145 km jak się nie mylę niecałe dwie godziny i na miejscu bez pośpiechu.polecam

prywatnie w soboty w promedpol przyjmują endokrynolodzy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org