piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Eutanazja, kadłubki i karykatury człowieka – lewacka pogarda bez granic

Do Omania
Będę bardzo wdzięczna za telefon, bo na necie nic nie ma o Łomży w tym temacie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Eutanazja, kadłubki i karykatury człowieka – lewacka pogarda bez granic

To może ja swoją Mariolkę też zapiszę,tak mi się ostatnio rozbrykała,że nawet jest jej ciężko piwo mi podać..

Polecam Łomżyński Klub Karate. Są grupy dla maluchów 4-5 letnich. Ćwiczenia są bardziej ogólnorozwojowe u takich małych dzieciaków.

http://karatelomza.pl/

Ok,ale Ty Maruda się zapisz,bo za kilka dni będsziesz musiał się bronić przed tymi palaczami.

ania rubik - a nie mogłaś napisać tak od razu? Zamiast mnie obrażać? Sama piszesz, że każdy może mieć inne zdanie. Ja byłam 2 razy u dr Sęk i obydwa razy była niemiła, więc więcej do niej nie pójdę, a tym bardziej z dzieckiem. Ale jeśli Ty jesteś zadowolona, to przecież nikt Ci nie broni korzystać z jej usług. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie oparte na własnym doświadczeniu :)

Mam pytanie do osób, których dzieci mają już wyleczone zęby - czy zęby u dzieci były leczone ze znieczuleniem, czy też bez?
Bo jedna z dentystek powiedziała, że ona leczy zęby u dzieci wyłącznie bez znieczulenia, a dla mnie to trochę.... barbarzyńskie? Sama zawsze korzystam ze znieczulenia, więc czemu mam go odmawiać dziecku? Boję się, że dziecko będzie potem miało złe wspomnienia i nie zechce więcej chodzić do dentysty.
A jak było u Was?

maruda jak będziesz wpłacał z łagru na radio? upoważnij kogoś wprzódy baz odpowiedzialny

rudy błazen z druhem

ale po cholere te kije?

Zamiast wysylać smsy za 3,69? na Julę, można byłoby tą kasę przelać na konto hospicjum, uzbierałoby się z 3 razy więcej niż te 100000 :)

a ja mam to wszystko gdzies :)
Już zaopatrzyłem się w trociniak :)
Jutro idę do znajomego własciciela tartaku po trociny i niech mi EMPEC zakręca kurek :)

Angell polecam Ci pieska z fundacji goldenów. Psiaki adoptowane są bardziej oddane, przyjacielskie. Nie musisz wydawać większej kwoty na psa z hodowli (przynajmniej 800zł, chyba że kupisz PETa), psy są takk samo mądre, kochające. Możesz znaleźć zarówno dorosłego jak i szczeniaczka, w typie rasy i rasowego.
Jeśli masz tak duży ogród, do tego chodzicie na długie spacery to psiaczek był by u Was szczęśliwy. Do tego drugi czworonożny przyjaciel do zabawy - ideał :)
Z goldenami jest też ten mały problem, że to psy bardzo towarzyskie, a także pracujące. Muszą mieć dużo kontaktu z człowiekiem oraz zabaw, najlepiej interaktywnych.
W dobrym domu, z ludźmi dbającymi o niego, goldeny to wspaniali członkowie rodziny :)
Jeśli chcesz kupić psiaczka, pamiętaj by zrobić to w sprawdzonej dobrej hodowli, bo to psy z wieloma chorobami występującymi u tej rasy :(

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

zanim nastąpi wbicie do dowodu trzeba jechać na stecje kontroli pojazdów i zrobić przegląd cząstkowy, koszt to coś ok. 40 pln

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org