Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat reaguje na PiSlamski zamordyzm |
Powodzenia życzę wszystkim i mam nadzieje że tą sprawę wygracie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat reaguje na PiSlamski zamordyzm |
a ty nie musisz byc taka spedz niedziele na swiezym powietrzu idz na spacer albo cos innego aby nie siedziec w domu'
|
|
Moim zdaniem coś jest nie tak bo drużyna Piaska miała zły występ. A w tamtym tygodniu Jula była na 3miejscu...
|
|
Dziwne, że i tak tyle czasu się utrzymała
|
|
wygramy ale!!!!!!!! z poparciem internautow! jak widze ci cos soba reprezentuja zamkneli geby jak "trzy malpki" nie widze , nie slysze , i nic nie mowie!!!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Właściciele jak widać na forum nie występują w swojej obronie, jeśli chodzi o ich dział prawny to tak podobno coś z tym zamierzają robić z reszta ja też.Szkoda tylko ze na setki osób które tam pracowały niewiele się zdecydowało coś z tym zrobić, wiem że każdy się boi bo to małe miasto ale nie dajmy się, przecież oni też są tylko ludźmi i kiedyś musi ktoś z tym coś zrobić w innym wypadku dalej będzie to co było i jak widać tu po opisach ludzi, wiele osób się wypowiedziało wiele osób dzwoniło ,ale ciągle liczymy na więcej bo chcemy na prawdę coś z tym zrobić, ja robię to dla innych nie dla siebie ponoszę koszty z tym związane : prawnik, paliwo, telefony, czas przede wszystkim i nie chcem nic w zamian, poza połączeniem sił wszystkich tych ludzi co tam cierpieli chyba to nie wiele czego oczekuje.Wystarczy że ktoś się zgłosi i powie komu trzeba co tam się działo strach ma wielkie oczy ale i u nich gdyż normalnie inny człowiek już by się bronił i wypowiadał na tym forum, Ci właściciele tego nie robią bo liczą że znów wszystko ucichnie jak pozwą kogoś do sądu czy zastraszą.Słysze o sobie różne opinię czy warto,po co mi to wszystko, jest pan odważny,kij ma dwa końce itp tylko że ja walczę dla was a wy powinniście wywalczyć coś dla siebie i nie puszczać tego mimo uszu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |