Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści dają 10 mln. dla pedofila w sutannie |
Jadę jutro do Warszawy około 6 rano mogęzabrać 2-3 osoby, chętni pisać na yaroszek69@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści dają 10 mln. dla pedofila w sutannie |
|
WSZYSCY JESTEŚCIE NA LIŚCIE MPECU i jedziecie na sybir kopać gaz łupkowy HAHAHAHA xD PS: Coś Na Free Przychodzi Maruda do M.P.E.C i pyta się sekretarki: - Naczelnik przyjmuje - Nie odmawia... Sekretarka do prezesa urzędu. - Szefie, przyszedł e-mail do pana! - Niech wejdzie
|
|
Jadę wieczorem , mam 4 wolne miejsca, mogę zabrać bagaż. Info 509-065-478 rudy błazen z druhem
|
|
Ciężka praca urzędnika ciepłowni: http://www.youtube.com/watch?v=2gdXnltqbPg Z cyklu humor urzędniczy tj. krótki dowcip: Kolega z MPEC: Dużo te autobusy palą?! Kolega z MKP: Wiem tylko ile pali pusty... A jak tam wasze ciepło? Kolega z MPEC: Prywatyzujemy. Kolega z MKP: To niczego nie będzie... Kolega z MPEC: Zarząd będzie...
|
|
Tytuły podzielone na kategorie, oto moje pomysły na przyszłe filmy: Western: "W pogoni za ciepłem" Komedia: Jak rozpętałem I wojnę ciepłową Akcji: "Szybcy i ciepli" (Fast & Hot) Melodramat: "Przeminęło z ciepłem" (Gone with the hot) SF: Drużyna MPEC ("Lord of the MPEC: The Fellowship of the MPEC" Wojenny: Lista MPECu "MPEC's List" Horror: Dziecko MPECu "MPEC's Baby" Erotyk: Gorące (Hottes) Scenariusz idzie ułożyć, trzeba zabezpieczyć prawa autorskie... Licho nie śpi... Dobra kasa i Hawaje..., ew. zadowolę się Skodą Superb!!! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |