Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiadomość dla Czarzastego ... |
Wysysasz sobie nie będę mówiła z czego swoje wspaniałe informacje Wielki Jeamsie przyjacielu Mahometa :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiadomość dla Czarzastego ... |
to do fiata punto 2 chce założyc a i papiery oni dajo z alegro zeby w dowód wbić niema zadnego problemu a w łomży lub okolicach nic taniego nie znajde
|
|
Myślę że nie wszyscy i myślę że kilka osób mogło by jeszcze dołączyć do tych które będą walczyć o swoje i chyba strach odłożyć na bok i zacząć coś robić i solidarnie podejść do sprawy.Nie dajcie się zastraszać.
|
|
sluchaj frajerzyno czy jak ci tam na imie nie pozwole zeby menda twojego pokroju tykala sie mojej corki..za to zostaniesz podciagniety do odpowiedzialnosci a gdzie jest admin ktory nie reaguje na tego typu posty...
|
|
nonono tylko taki głąb jak ty nie odróżni czeczena od czeczenki. O tym zdarzeniu już pisałem wcześniej - prawdopodobnie to było ustawione - czeczeni chcieli zwrócić na siebie uwagę. No ale niczego im nie udowodniono, więc tę teorię zostawmy. 1 - nikt tych grubych kobiet nie pobił. 2 - pytałem o zdarzenie, gdy czeczen został pobity a nie czeczenka. ja rozumiem, że te ich kobiety są paskudne i może nie odróżniasz. Jest prosta metoda : jak grube to kobieta, jak chyde to mężczyzna jak z papierosem w ręku to facet jak obładowana zakupami to kobieta. Tu masz kilkadziesiąt przypadków, że to Polacy są ofiarami http://vimeo.com/27142832 Podaj tak ze dwa, trzy przykłady, gdy to czeczen był ofiarą. Nawet dla głąba to chyba wymowne - dziesiątki przypadków rasistowskich ataków Czeczenów na Polaków i ANI JEDNEGO ZDARZENIA, GDY TO POLAK POBIŁ CZECZENA. aNI JEDENEGO. I kto tu jest rasistą?
|
|
Jak myslicie - czy ludzie mają prawo skrytykować to co im się nie podoba na świecie? Czy też sa pewne grupy - czeczeni mużyni, geje, żydzi, MPEC, których krytykowac nie można i o których należy mówic w samych superlatywach? Czy przytoczenie fragmentu Koranu powinno być karane obcięciem ręki. czy może obcieciem głowy? Czy podanie linka o tym jak Czeczen pobił Polaka to zbrodnia przeciw ludzkości, czy tylko wykroczenie? http://0f32ad.mojasonda.pl Kumpel kiedyś mi opowiadał, jak przez przypadek zalogował się na swoim tajnym koncie i swego znajomego (niczego nie świadomego). Ja od tego czasu wole użyć tora.
|
|
podciągać to se możesz na drążku - na drążku ahmeda najlepiej. Dobra - lecę na disco.
|
|
Może tak do szkoły muzycznej wysłać dzieciaka ;)
|
|
Łomża i tak NAJLEPSZA mimo wszystko !!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |