Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością? |
Nom.Nie można było do nikogo się dodzwonić ani nikt na mój numer nie mógł się połączyć.Ale już jest ok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością? |
506251669 polecam mój piesek był zadowolony lizał panią po rękach a czasami wręcz się nudził ,bez usypiacz itp. mógł też poszczekać na kotka którego ma ta pani ,nie trzeba kompać ani czesać wszystko jest w cenie nie wygórowanej polecam
|
|
Re: Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością? |
http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/09/27/ustawa-o-zapobieganiu-chorobom-zakaznym-jest-niekonstytucyjna-opinia-wybitnego-prawnika/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahhaha :D ostro ;) 1 lo najlepsze.
|
|
czeczeni bija ? rosjan jedni są drugich warci jedni niby muslimanie drudzy niby chrześcijanie
|
|
ktoś poleca miejscówę ??? jaka kaloryczność czyli MJ/KG? spiekalność,zawartość popiołu itp gdzie pytać ??
|
|
pani danusia w hotelu gromada proszę sprawdzić przemiła pani
|
|
w nowogrodzie ma gościu tani na tońskiego 3
|
|
Po tysiąc kroć tamten świat jest lepszy od tego :) http://www.list.media.pl/nr-09-2006-na-tropie-spisku-czyli-targowisko-tajemnic/czarna-legenda-jezuitow/ mario
|
|
I owszem listę biegłych sądowych mają w Sądzie Okręgowym na Dwornej. Ale czy ją udostępnią? Z tym może być niestety problem, szczególnie jeżeli biegły zastrzegł swoje dane.
|
|
Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net) Data: 12-10-12 15:48 martucha - wyjaśnij mi swoją logikę. Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników? w innych krajach tez utrzymuja polakow ktorzy kradna zabijaja gwalca Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net) Data: 12-10-12 15:50 Jednak nie jesteś tak do końca zepsuta lewacka gangreną, skoro uważasz Czeczenów za mendy. co do tego to niestety polakow tez nazywam mendami spolecznymi jak zachowuja sie jak patologia mario
|
|
A co mnie obchodzą Polacy w innych krajach? No powiedz - co oni mnie obchodzą? Ja się z nimi nie puszczam, więc dla mnie moga być brudni i śmierdzący. Ten temat nie jest o Polakach gdzieś tam daleko. Ten temat jest o tym, że Czeczeni biją Polaków a media nic o tym nie piszą. Więc odpowiedz sama sobie - co sądzisz o tych Czeczenach, którzy pobili Polaka? Co sądzisz o tych czeczenach z filmu? No i czemu sądzisz, że powinni interesować mnie Polacy za siedmioma oceanami? Co oni mnie obchodzą?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |