niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością?

Nom.Nie można było do nikogo się dodzwonić ani nikt na mój numer nie mógł się połączyć.Ale już jest ok.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością?

506251669 polecam mój piesek był zadowolony lizał panią po rękach a czasami wręcz się nudził ,bez usypiacz itp. mógł też poszczekać na kotka którego ma ta pani ,nie trzeba kompać ani czesać wszystko jest w cenie nie wygórowanej polecam

Re: Czy żydowscy celebryci nie powinni choćby zapłacić za szczepionki poza kolejnością?

http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/09/27/ustawa-o-zapobieganiu-chorobom-zakaznym-jest-niekonstytucyjna-opinia-wybitnego-prawnika/

Treść jest ukryta

hahhaha :D ostro ;) 1 lo najlepsze.

czeczeni bija ? rosjan jedni są drugich warci jedni niby muslimanie drudzy niby chrześcijanie

ktoś poleca miejscówę ??? jaka kaloryczność czyli MJ/KG? spiekalność,zawartość popiołu itp gdzie pytać ??

pani danusia w hotelu gromada proszę sprawdzić przemiła pani

w nowogrodzie ma gościu tani na tońskiego 3

Po tysiąc kroć tamten świat jest lepszy od tego :)

http://www.list.media.pl/nr-09-2006-na-tropie-spisku-czyli-targowisko-tajemnic/czarna-legenda-jezuitow/

mario

I owszem listę biegłych sądowych mają w Sądzie Okręgowym na Dwornej. Ale czy ją udostępnią? Z tym może być niestety problem, szczególnie jeżeli biegły zastrzegł swoje dane.

Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net)
Data: 12-10-12 15:48

martucha - wyjaśnij mi swoją logikę.
Uważasz, żeskoro jacyś Polacy, gdzieś tam daleko narozrabiali to ja powinienm za to utrzymywac nożowników? Dlaczego twoim zdaniem ja mam utrzymywac tych nożowników?
w innych krajach tez utrzymuja polakow ktorzy kradna zabijaja gwalca

Autor: Jeams (---.formlessnetworking.net)
Data: 12-10-12 15:50

Jednak nie jesteś tak do końca zepsuta lewacka gangreną, skoro uważasz Czeczenów za mendy.
co do tego to niestety polakow tez nazywam mendami spolecznymi jak zachowuja sie jak patologia

mario

A co mnie obchodzą Polacy w innych krajach?
No powiedz - co oni mnie obchodzą? Ja się z nimi nie puszczam, więc dla mnie moga być brudni i śmierdzący.

Ten temat nie jest o Polakach gdzieś tam daleko.

Ten temat jest o tym, że Czeczeni biją Polaków a media nic o tym nie piszą.

Więc odpowiedz sama sobie - co sądzisz o tych Czeczenach, którzy pobili Polaka? Co sądzisz o tych czeczenach z filmu?

No i czemu sądzisz, że powinni interesować mnie Polacy za siedmioma oceanami? Co oni mnie obchodzą?

http://www.youtube.com/watch?v=y4k1gvxHSN4

Pamiętasz?? :):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org