Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak, 310 tysięcy seniorów dostaje biedaemerytury. |
mi przerywa rozmowy po około 5-10 minutach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak, 310 tysięcy seniorów dostaje biedaemerytury. |
Mój wskazuje na błąd w połączeniu i nie mogę z nikim się połączyć.
|
|
|
A znajdź, z łaski Swojej, "normalną" ustawę uchwaloną przez obecny parlament pod auspicjami obecnego (i poprzedniego) rządu.
|
|
no właśnie...kupuję pakiet smsów za 6zł a one sobie poprostu nie dochodzą to po kiego mi taka robota..:/
|
|
To widać po tym co piszesz :):) tym swoim pręcikiem to w łomzyczce możesz ryby łowic cieniasie :) Bo do niczego innego się nie nadaje :):) STRANSKY
|
|
Jeams *******/isz nie widzężasnej rożnicy pomiedzy tobą a nim. Generalnie ustroje wyglądają tak: * Maoizm: mam trzy krowy; rząd zabiera wszystkie, zabija i mięso dzieli po równo. * Komunizm: mam trzy krowy; rząd zabiera je do kołchozu, gdzie zdychają. * Narodowy socjalizm: mam trzy krowy; rząd zabiera dwie i zamienia je na armaty. * Faszyzm: mam trzy krowy; rząd ustanawia cenę maksymalną na mleko, a krowy każe zakolczykować, bym ich nielegalnie nie zjadł. * Socjalizm: mam trzy krowy; rząd odbiera mi pod przymusem mleko, które potem mogę kupić w państwowym sklepie na kartki. * Socjaldemokracja: mam trzy krowy; rząd skupuje ode mnie mleko i rozdaje za darmo w szkołach, gdzie dzieci wylewają je do zlewu. * Państwo opiekuńcze: mam trzy krowy; muszę sprzedać jedną, by starczyło na badania weterynaryjne i podatki od dwóch pozostałych. * Eurosocjalizm: mam trzy krowy; rząd każe mi zabić jedną, bo krów jest za dużo – i drugą, bo krowa sąsiada jest chora na pryszczycę. * Kapitalizm: mam trzy krowy; sprzedaję jedną i kupuję byka!
|
|
a dobry eko-groszek ktoś poleca??
|
|
hip chop narkotyczna lipa paskudnych nierobów facmen
|
|
może lepiej nic nie robić ,po co asfalt jak można jeżdzić po glinianej wiejskiej drodze tak jak u ciebie na wiosce facmen
|
|
robiąc taki szum robicie gościowi reklame polak to przekora teraz wszyscy zapychaja się do karczmy na żer
|
|
On już ma taką naturę...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OzjONUKM3Do
|
|
Nigdy w życiu nie dałabym psa ostrzyc do NORBERTA. Byłam i widziałam na własne oczy i nie wiedziałam jak można traktować aż tak zwierzaka. Szok.
|
|
Oj maruda maruda pajacu. Cieniasów to poszukaj u siebie tam na wiosce jest prawdopodobieństwo,że są jeszcze lepsi od Ciebie.
|
|
o facmen
|
|
Dnia 11 października w godz. 12-14 w okolicy sklepu Media Expert a stacją Pryma zgubiono szary portfel marki Nike Uczciwego znalazce Proszę o kontakt 516 220 955 lub o wiadomość na adres: transfer90@o2.pl
|
|
Czy ktoś z Łomży będzie dojeżdżał samochodem na Uniwersytet w Białymstoku Wydział Ekonomiczny (studia podyplomowe Finanse i Rachunkowość Przedsiębiorstw)? Chętnie zabiorę się z taką osobą, dołożę do paliwa.
|
|
Nie znam ale obok masz P. Wróblewską. Polecam.
|
|
tzn być
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |