niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Bóg jest miłosierny, proboszcz nie

Ten 'uczciwie zarabiający człowiek' nękał mnie kilka razy. Za pierwszym razem powiedziałam kulturalnie, że nie chcę aby mył mi szyby. Za 10-15 min podszedł ponownie. Zapytałam, czy nie widzi, że szyby są czyste i nie ma potrzeby ich myć. Odpowiedział, że lepiej myć szyby niż kraść (za każdym razem to powtarza;). Taki chwyt marketingowy? :D Za kolejne 15-20 minut zauważyłam, że przed kimś ucieka- albo był natrętny tak jak względem mnie, albo źle umył szyby :D albo coś zawinął (choć nie chcę go bezpodstawnie oskarżać).
Jakiś czas później (za jakieś 2 tyg) znów podszedł. "Może szybki umyć?". Odpowiedziałam, że są czyste a on nie wiem nawet kiedy zaczął mi mazać szyby! Powiedziałam: "Człowieku, mówiłam, że te szyby są czyste. Po co je mażesz?!". On na to (do mnie i do mojego narzeczonego, siedzącego razem ze mną w samochodzie): "oby wam kiedyś chleba zabrakło!!!".
Trzeba było wyjść i mu kulturalnie wpier*olić, bo nie chcę aby ktoś mył mi czyste szyby i wróżył takiej przyszłości. Następnym razem załatwię to inaczej. Mam wrażenie że jego chwyt reklamowy jest nieprawdziwy. Wygląda na takiego, który i zarobi i ukradnie. Nie życzę sobie, żeby ktoś kręcił mi się cały czas przy samochodzie i życzył takiej przyszłości. Powinna się nim zająć policja i basta!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Bóg jest miłosierny, proboszcz nie

Osobiście polecam drJakubowską, która przyjmuje na Wyszyńskiego. Chodziłam do niej z córką i byłam zadowolona. Pani doktór jest cierpliwa i wg. mnie ma dobre podejście do dzieci.

na wyszynskiego p. JAKUBOWSKA

Jak mogą spiewać na żywo skoro żaden z uczestników śpiewających na schodach z tyłu nie ma nawet dousznego mikrofonu,a aczasem da sie zauważyć że nierówno machaja ustami,chociaż by pozory zachowali.Na żywo śpiewają tylko Ci na przedzie co w danym odcinku są wyróznieni.

Chyba co niektórzy nie wiedzą jak jest w innych pracach..to co tu piszecie to pestka w porównaniu z innymi :D

Takiej szukasz??

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org