Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Epidemia unaoczniła nam z całą ostrością, że daliśmy władzę ludziom, którzy umieją tylko ględzić. Niczego w życiu nie osiągnęli i niczego nie potrafią |
hmmmmmm ??? Trzeba by pomysleć i o UWADZE nie zapomnieć :):) A może i TVN 24 ?? Oni też się w łomzy lubuja ostatnimi czasami :):) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Epidemia unaoczniła nam z całą ostrością, że daliśmy władzę ludziom, którzy umieją tylko ględzić. Niczego w życiu nie osiągnęli i niczego nie potrafią |
Ale poczekamy , zobaczymy jak nam rafikkkk25 wyjaśni te gruszki i wyrazy wdzięczności wspomniane 0 22.46 :):) Bo to to juz pod korupcję raczej podchodzi :) Nie dosyc że ob.sry.wa to i wdzięczności oczekuje :):) Szantaz normalny w miejscu póblicznym i na oczach tysięcy użytkowników 4lomza:):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Re: Epidemia unaoczniła nam z całą ostrością, że daliśmy władzę ludziom, którzy umieją tylko ględzić. Niczego w życiu nie osiągnęli i niczego nie potrafią |
pogadać * facmen
|
|
wybieracie się ?
|
|
Pierwsza rzecz i najważniejsza.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do pracy chodzi się pracować i bezwzględnie wykonywać polecenia przełozonych a nie spędzać czas na przyjemnościach :):) Dopuki się tego nie nauczycie, doputy będziecie wiecznymi bezrobotnymi :):) Praca to nie mamusia. W pracy nie odpowiada sie zaraz albo potem :):) Potem to tylko nogi śmierdzą :):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
już wyjaśniam chodzi o pogróżki czyli o groźby pod moim adresem i adresem pracowników mały błąd w pisowni przepraszam, ale myślę że Ci ,którzy czytają i myślą wiedzą o co chodzi i onaion ma racje jak nie wierzysz idź popracuj,dzwoniło do mnie już wiele osób, które tam pracowały i wiele osób już deklaruje chęć zeznań,by ukrócić ten proceder , a jeśli chodzi o normalnych pracodawców w samej Łomży ich nie brakuje, znam wiele przypadków gdzie ludzie maja dobrze i się cieszą ze maja prace własnie u takich ludzi i panowie Mały i Maruda proszę o odrobinę wyrozumiałości dla osób które tam pracowały bo dla mnie nie jest śmieszne i myślę że dla tych osób tym bardziej.
|
|
I dlatego będziecie całe życie bezrobotnymi :):):) facmen
|
|
-statoil -mcdonald -biedronka legionów -parking rynku
|
|
już ci tłumaczę 9-23, właśnie w tych godzinach pracowałam po drugie, kilka razy trafiła się impreza, praca przeciągnęła się do 4 rano, zajebiście nie! dobrze , że chociaż napiwek dali, przynajmniej tyle mojego po drugie, to, ze goście poszli, nie znaczy , że ty tez wychodzisz.Stoły musisz przygotować, serwetki po wywijać , pozmywać , pozamiatać salę itp na szczęście taka sytuacja była kilka razy na ten okres co pracowałam potem, jaśnie wielmożna pani dała mi jeden dzień krótszy , tzn jeden dzień w tygodniu pracowałam od 9-17, chwała jej za to! na szczęście szybko odeszłam, i niech w du..E wsadzi to sobie
|
|
wiesz z checia bym sie zglosila ale niestety w lomzy dopiero moze bede w grudniu na swieta "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |