Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SB-eckie metody wirtualnej polski |
Warto spróbować, dziewczyna ma dobrze poukładane i dietetyka jest jej pasją. Poza tym jest przygotowana merytorycznie do udzielania tego rodzaju porad:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SB-eckie metody wirtualnej polski |
ja mam to samo co ty i wiem że kiedyś trafię na tą osobę pośpiech niewskazany cierpliwość wynagrodzi ale myślę że uśmiechnięcie się lekko do osoby z którą chcesz zagadać może z czasem zaowocować a wogle co to za nazwa yenefer przez 2 n żeby się nieczepiała polonistka urbi et orbi !
|
|
Ale yennefer błysnąleś. Dodałeś dziewczynie otuchy i pewności siebie ;). Pomyślałeś, że może ją trzeba dowartościować, a nie sam siebie dowartościowujesz. Z kontekstu chyba zrozumiałeś o co jej chodziło, więc Twoje mądrzenie się było nie na miejscu. Z jednym się zgodzę nieśmiałość można wytrenować - stawiając sobie coraz to trudniejsze zadania do wykonania.
|
|
|
Wybierz sie ze mna na rower tez jestem niesmialy :)
|
|
Sorki yennefer myślałem, że jesteś chłopakiem. Co do tego, że chłopakom podobają się nieśmiałe dziewczyny to zależy jaka to jest nieśmiałość. Bo jeżeli dziewczyna jest na tyle onieśmielona, że cały czas trzeba ją ciągnąć za język i sama nie zarzuci jakiegoś tematu to jest to troszkę męczące. Niestety zazwyczaj nieśmiałość wiążę się z unieruchomieniem szczęki i wyłączeniem mózgu ;). Dlatego dobrą metodą jest rozmowa z płcią przeciwną, która Cię nie kręci (jest brzydka itp ;)) i stopniowe zwiększanie trudności poprzez rozmowę z coraz bardziej podobającymi się osobami. Nawet w razie wpadki to Cie to wali.. W momencie spotkania tej wymarzonej osoby będzie dużym atutem zdobyte doświadczenie.
|
|
przeciez te pare tys. mozna wydac na podroz!!!!!!! dziewki opamietajcie sie !
|
|
jak sadzicie? proszę o Wasze opinie w tej sprawie w świetle ostatnich wydarzeń.
|
|
W takim razie musze sie wybrac.
|
|
Misia, zjedz sobie kostkę czekolady, a może cukru, poczekaj, cukier Ci się troszkę podniesie, uspokoisz się i wtedy już możesz pisać posty...bez tych wszystkich wykrzykników. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Szykuje się ciekawy wyjazd, jedziemy wszyscy!
|
|
dzięki serdeczne za informację.:) Pozdrawiam
|
|
Witam, Mam wolne miejsca w najbliższą sobotę tj. 13.10.2012 do Gdańska. Powrót 14.10.2012 w godzinach wieczornych. Jeżeli ktoś jest zainteresowany wyjazdem, podrzuceniem jakiś rzeczy do Gdańska itp. to proszę o kontakt na e-maila lub tel:602329066
|
|
To jak z tych swoich warzyw i owoców zrobić naturalną wodę smakową..? :)
|
|
Ja dopiero sprawdzałam i wyskakuje mi że nie zostałam wylosowana ale że kolejne losowanie na ten sam kod jest na poczatku pażdziernika. Czyli wychodzi na to że pażdziernikowego losowania jeszcze nie było. Wie może ktoś z Was kiedy może być
|
|
Witam Dzisiaj chciałem kupić sobie gierke w playergames ale nie wiem któredy sie tam wchodzi.Pisze ze wejscie od ulicy ale jak weszlem to na 1 pietrze bylo jakies biuro.Kto wie jak sie tam dostac xd
|
|
od której do której jutro przyjmuje na ul.wyszyńskiego? mario
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |