Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski POwrót do ciemnoty i zacofania |
Ja też mam radio ... ładne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski POwrót do ciemnoty i zacofania |
Hmm nie wiem jak to jest na Motor ... w deszcz moze byc za slisko itp ...
|
|
W kazdym sklepie motoryzacyjnym Fanka dymanka wydziaraj sobie takowy na czole,GLOBIE!
|
|
heh, szkoda psa, racja. ale co Ty na to poradzisz? dzis pogonisz, a pozniej znow to samo.
|
|
lele a jakie parametry krwi badaja? sa jeszce jakies inne badania poza krwia? dlugo sie czeka na wyniki?
|
|
Czyli straż miejska, która tam się plącze, nie widzi tego procederu, albo nie chce widzieć. Po co więc ta straż obciąża budżet swoim pseudofunkcjonowaniem?
|
|
voodoo, i jeszcze jedno, pisząc globalnie miałem na myśli coś więcej niż czubek własnego nosa...
|
|
Gdyby jakieś głąby nie kupowały takich psów, to nie byłoby problemu. Ale weź i tłumacz, jak to ani czytać, ani pisać nie umie. Najwyżej po "łomżyńskich uczelniach". Żal. Pozdrawiam.
|
|
Takos, ja nie wiem czy dożyję emerytury w bieżącym kształcie, na razie mowią, że emerytury będą w wieku 67 lat, a jak przekroczę 65 lat to pewnie okaże się, że trzeba będzie pracować do 80 lat. Druga sprawa czy dożyję tej emerytury, jeśli nie będę mieć pracy. Zakłady pogrzebowe i tak zarabiają na śmierci, nieważne kiedy ta nastąpi. Sam chcesz pochować swoich bliskich? Nawet miejsce pochówku musisz mieć "wykupione" lub zajęte na cmentarzu, bo raz na 15-20 lat trzeba zapłacić dzierżawę. Nie twierdzę, że szczepionki to samo dobro, mają swoje działanie uboczne. Lekarze też. Kilku lekarzy może mieć różne zdanie na temat choroby. Koncerny farmaceutyczne też zarabiają na chorobach, wiele spraw jest nagłaśnianych specjalnie aby wywołać panikę, a potem ludzie się szczepią, leczą itd, itp. Wolę przeciwdziałać niż leczyć. Za dużo leków też szkodzi człowiekowi. Medykamenty stosuję tylko w ostateczności. Temat szczepionek jest i będzie kontrowersyjny. Nie mylą się tylko ci co nic nie robią.
|
|
Dziś ma przyjechać do Łomży najsłynniejszy iluzjonista ostatnich czasów, niejaki Jarosław Kaczyński, wdowa po bliżniaku. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
W ratuszu kilku widziałem , a największy przyjeżdża dziś do Łomży..:)
|
|
Jadę ok. 16 i mam 3 wolne miejsca.
|
|
a moze nie miała na chleb i dltego sprzedawała .nikt jej nie zapytał z już wyciaga wnioski ![]() rudy błazen z druhem
|
|
.
|
|
salon belissima na skrzyżowaniu sikorskiego z wojska polskiego.
|
|
Witam! który sklep jubilerski w Łomży polecacie na jakiej ulicy i w którym jest największy wybór pierścionków??? facmen
|
|
Jak w temacie, ktoś wie może kiedy w tym roku planowane jest zakończenie sezonu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |