Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy każdy człowiek na świecie otrzyma 18-cyfrowy numer? |
PODZIELNIKI jakie by nie były po prostu oszukują nas. Chciałbym płacić za to z czego korzystam a nie za to co wyparuje z rurki, czy nie istnieją jakieś urządzenia które liczą ile energii cieplnej pobiera się z wody? Jakiś licznik, kilka czujników do temp na wejściu i na wyjściu z grzejnika i jakoś to powinno liczyć sprawiedliwie. Mniej pojemny (w wodę) grzejnik + inteligentny licznik i jazda. Wówczas potrzeba mniej wody do ogrzewania przez ciepłownię, wszyscy mówią o ekologii i nic się nie robi w tym kierunku, paranoja jakaś!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy każdy człowiek na świecie otrzyma 18-cyfrowy numer? |
Kukulka> tak zawzięcie probujesz nas przekonać do tych szczepionek, że to już staje się podejrzane.... Prof Jankowska przeprowadziła badania nad tymi szczepionkami i okazało się, że nie tylko są (szczególnie te "zespolone") wybitnie szkodliwe, to jeszcze konserwowane Tiomersalem (rtęcią) czego skutki są nieprawdopodobnie szkodliwe (uszkadzają mózg dzieci). Ponadto same szczepionki powodują nawet zgony i przewlekłe choroby. Żaden lekarz nie podpisze zobowiązania, że weźmie odpowiedzialność na ich skutki- to jest już jaskrawy dowód. Nie chcę się już rozpisywać po raz któryś, ale lekarze swoich dzieci nie szczepią (powiadają, że nie szczepią "bo chcą aby ich dzieci pokończyły studia"). Wykańczanie tych, którzy napisali o tym prawdę ma swoje źródło w koncernach farmac. To teraz napisz może, o "zdrowotnym" działaniu szczepionek na świńską, ptasią i kozia grypę (pamiętamy to gigantyczne oszustwo i peany niektórych "specjalistów" jakie są wspaniałe). Mam w rodzinie dowód (poświadczony przez lekarza - nieoficjalnie oczywiście)- dziecko po zaszczepieniu tymi "zespolonymi' straciło mowę (uszkodziło się połączenie międzypułkulowe w mózgu). Może więc zdarzyć się i autyzm i wykluczanie go świadczy o głupocie, albo sprzedajności "specjalistów". Chcesz to szczep siebie, swoje dzieci i kogo tam chcesz, ale nam kitu nie wciskaj. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
MIJ czy ten pies którego widziałaś/łeś wygląda jak ten http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=548440&t=548440 ? To bardzo ważne, proszę o odpowiedź
|
|
|
http://karatelomza.pl/strona/ Tam się przejdź, znajdziesz na pewno to co Cię zainteresuje.
|
|
na razie nic nie wiadomo, dziś dostałam info że tej maści pies był przy wyjeździe z Konarzyc, pojechaliśmy tam i nic, chodziliśmy i wołaliśmy- ani śladu. Wiem że jest wiele psów o takim umaszczeniu ale sprawdzamy już chyba wszędzie gdzie się da
|
|
Dokladnie, a poza tym ci co dostaja mandat niech sobie odpowiedza na pytanie ile juz przejezdzili za darmo, bo czasami te 120 zl to pikus jesliby podliczyc ile razy ktso jechal bez biletu :D TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
.... a że tak nieśmiało zapytam - to normalne płacenie za przejazd autobusem wyszło już z mody czy jak ?
|
|
.. nieładnie tak piracić na forum, oj nieładnie :-))))) Kasia..
|
|
widzicie, ja tez po wiomarze jestem i twierdze, ze gdyby prezes byl spokojniejszy, to by nie bylo tam takiej rotacji. przyznaje, potrafi zmieszac czlowieka z blotem, ale to swiadczy o nim samym. mysle, ze przyznacie mi racje, ze oprocz Pana T. idzie sie z innymi dogadac w tej firmie i z tymi ludzmi mozna pracowac spokojnie. wsrod pracownikow oceniam atmosfere na 4+ lub 5-. zrezygnowalem z tej firmy przez Pana T. bponieaz nie pozwole sie szmacic, jak tez napisalem to w innym watku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |