sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zielone płuca Polski

w marzeniu lub zobacz w papierniczym na legionow w EPOCE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zielone płuca Polski

Pani Ania z krótkiej nie szyje na miarę !Jak zresztą większość krawców!do przeróbek polecam krawcową na Broniewskiego od strony mięsnego miła sympatyczna można się dogadać!

Muszę porozmawiać o tym ze swoją Mariolką .

slepe mioty bez problemu mozna usypiac.Dowiedz sie,czy nie bedzie potrzebne cos dla suki na zatrzymanie laktacji.

Według mnie może dać. Łomża to małe miasto i gdybym ja np. był lakiernikiem i do mojego zakładu ktoś by wstawił Peugeota 406 w kolorze srebrnym a wcześniej wszedłbym na 4lomza...

madzia00 - znam techniki, które stosuje policja. Obejrzałem 6 sezonów kryminalnych, odwróconych a także 3 serie oficera :P

1) popytaj sąsiadów czy nic nie widzieli, zrób dokładny wywiad...
2) obdzwoń lakierników w Łomży czy ktoś wstawiał do nich taki samochód- raczej nie stawiałbym na większe zakłady ale jakiś mały zakład na zadupiu

zdjęcia mile widziane , za kota w worku mogę dać 10 zł

poszukajcie dokładnych info, chodzi o 2 konkretne serie, których numery są podane. Jesli macie takie właśnie to je odnieście a nie wszystkie :)

Przy uszkodzonej Toyocie został znaczek Peugeota. Jeden ze świadków widział jak w/w auto odjeżdzało z miejsca zdarzenia.. Po mimo tego że właściciel Toyoty po kilkunastu minutach pojechał za Peugotem już go nie było.. Rozpłynął się..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org