Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W tej formacji politycznej to co drugi \"robaczywy\". |
wlos to maly pikuś, przeciez w domu tez zdarza sie znalesc wlos żony w obiedzie.W barach, nie wiem czy we wszystkich , pracują w czepkach ale zdarza się ze grzywki mają na wierzchu więc wlos jakis opadnie. Nie wiem czy wiecie jak wyglada praca na kuchni w barach, bo akurat wlos nie jest taki straszny w porownaniu do tego co robią tam kucharki i pomocnice z jedzeniem które wam podają. Bo nie będzie chyba nikomu to dziwne, ze zanim talerz z waszym zamowionym jedzeniem trafi na wasz stół, one zwyczajnie sobie z niego na kuchni podjadają paluchami.Uwazam ze jezeli ktos lubi fastwoody, jak ja, to dobrze zjesc cos na co patrzysz, jak sie przygotowuje, np. budki kebabowe na dworcu w bialymstoku nie wiem czy w lomzy robią to na widoku. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W tej formacji politycznej to co drugi \\\"robaczywy\\\". |
bylam ostatnio na rozmowie w sprawie pracy w kisielnicy. i przy okazji wlasciciele restauracji pytali mnie o obsluge na wesela. tzn szukaja ludzi. jedz tam na stacje benz. i zapytaj. mozesz powiedziec ze dowiedzialas sie od znajomej ktora u nich byla. mysle ze mozesz tez zapytac w jedrusiowej w piatnicy. ale najlepiej to jedz do kisielnicy. ja nie bylam zainteresowana taka praca bo pojechalam tam w sprawie zupelnie innej pracy. pracownik biurowy. wlasciciele mowili ze jesli zmienie zdanie to moge sie odezwac. wiec mysle ze skoro obcych ludzi pytaja to naprawde potrzebuja.
|
|
nie slucha go. chyba widzisz ze na ibsludze wesel nie ma tylko dlugonogich dziewczyn. ja osobiscie znam babke ktora ma 40 lat i jezdzi do obslugi.
|
|
mam prawko i samochody od roku 85 tego i tylko u szymczyka robią to dobrze ;wcześniej byłem na sikorskiego, urządzenia elrektroniczne i cóż z tego skoro tylko uwaga położyłem dłon na dach a tu cyferki oszalały na plus to znów pod reling palec i podniosłem to znów dane na minus ;gościu stwierdził że nie można ustawić bo ma gdzieś luzy a dopiero co wyjechałem ze zmiany całej zawiechy;elektronicznych ustawien nie polecam pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |