Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gumiś 1212 - Pawłeł Liżewski- skazany ... |
cd. http://www.bioslone.pl/zdrowie-a-medycyna/sens-szczepien
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gumiś 1212 - Pawłeł Liżewski- skazany ... |
Sprawdź czy jesz żywność modyfikowaną genetycznie, uważaj na to co kupujesz. http://www.youtube.com/watch?v=pdvxdC9NPB8
|
|
jak tak rozmawiacie o zauroczonym .. to jakoś mi odeszło w mgnieniu oka :)
|
|
zapytaj w komputroniku na aleji legionow w hotelu robotniczym napewno da sie zmienic ram bo ja miałem ze zmienionym ramem na 2giga
|
|
Witam. Gdzie w Łomży można napełnić/zregenerować pojemniki z tuszem do drukarki atramentowej? Pozdrawiam Jakub
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W serwisie PRO COP obok komisu sam. przy PRYMIE i kiedys mozna bylo w firmie SPEED na przeciwko klasztoru na Dwornej.
|
|
GDY ROZPOCZNA SEZON GRZEWCZY ---------------------ZAPROSZE DO SIEBIE DO DOMU PRZEDSTAWICIELI SM I MPEC!!!!!!!!!!!
|
|
Polecam Quatro lub Qube, bo MilesClub świeci pustkami nie warto tam iść
|
|
Mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry i renomowany salon naprawy szyb w Warszawie? Mam zarysowaną przendią szybę i kilka dołków na niej, zapewne od kasztanów ;/
|
|
zapomniałeś dodać że jeszcze ma być zatankowany do pełna ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Oczywiście. Nieustannie od 15 lat, chociaż ostatnio figurki leżą w szafie. Kiedyś było nas więcej. Był Chaos, Lizardmeni, Undedzi, Bretonnia, kilku HElfów, Dark Elf - cała plejada. Obecnie ekipa się rozjechała i zostało kilka osób. Mamy duuuuuuuże armie, przez lata kolekcjonowania uzbierało się tyle że spokojnie 5K na stronę wyjdzie. Mamy porządny stół z matą fallera, makiety - tylko czasu brak. Rozstawienie i złożenie tego wszystkiego niestety trwa ;) Dlatego też obecnie przerzucamy się na nasz rodzimy system "Ogniem i Mieczem", jest mniej kosztowny i skala figurek jest mniejsza co sprawia że wszystko trwa krócej. No i co tydzień gramy w planszówki, nic się nie zmieniło. Trochę mniej zachodu niż przy WHB. Powoli szykujemy się do wznowienia sesji RPG, ale to na razie plany - brakuje ludzi. Jak już kiedyś pisałem, w Łomży była bardzo prężna grupa "graczy" - nieodżałowany system bitewny WarZone, karcianki różnorakie - mieliśmy nawet dwa mini konwenty. Tu mój temat o naszych "grach": http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=47696&t=47691 Masz chęć, zapraszamy. I.
|
|
a gdzie dokładnie jest okularium ?
|
|
http://www.spedaleni.pl/Rower/czernrowerkobieta1.jpg może taki
|
|
Zenit no fakt ale frajerów może szukać wolnym czasie.. Tak mówią jej koleżanki::))) No właśnie i łowi jeleni jak nie ma meża w miedzy czasie:)))))
|
|
ludzie w tym miescie spadli na psy..tylko wyzwiska i ublizanie... facmen
|
|
niezle...ale...hmmmmm zgadzam sie z sun... moze sprobuj cos dodac i moze jakis szybsze tempo tego ale nie za duzo ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |