poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego SEKTA - Ordo Iuris - sekta religijna pochodzenia brazylijskiego zdelegalizowana nawet w Watykanie w Polsce ma się świetnie ?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego SEKTA - Ordo Iuris - sekta religijna pochodzenia brazylijskiego zdelegalizowana nawet w Watykanie w Polsce ma się świetnie ?

tak,za darmo

Re: Dlaczego SEKTA - Ordo Iuris - sekta religijna pochodzenia brazylijskiego zdelegalizowana nawet w Watykanie w Polsce ma się świetnie ?

a jak nazywa sie ta pani z Janowa?

zauroczony ma szacunek do kobiet ?! hahahahaha śmieszne. Chyba nie wiesz co to znaczy mieć SZACUNEK do kobiet !

gdzie takie złomowiska są?????????

Pochodzę z Jedwabnego i muszę przyznać, że chleb razowy z tej piekarni jest przepyszny. Nie tylko razowy, zwykły biały chleb jest naprawde super, w Łomży kupując jeszcze takiego nie jadłam. Dlatego, gdy tylko jestem w Jedwabnem zawsze kupuje chlebek :) Na jakiejs uroczystości jadłam również tort z tej piekarni i byłam zaskoczona smakiem i wyglądem. Uwielbiam chleby razowe i wypróbowałam już wiele, nawet sama piekłam spory okres czasu. W Łomży to nie wiem gdzie można kupić, ale w sklepie w piekarni owszem :) Pytajcie w sklepach, może zaczną robić zamówienia. Piekarnia mało znana ale godna polecenia.
Pozdrawiam.

kup rower

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Polecam http://www.skup-zlota.biz/ sprawdzony portal, jest bezpieczny i co najważniejsze rzetelny. Prowadzony przez profesjonalistów, którzy świetnie znają się na rzeczy.

ogolnie muzyka orkiestrowa mi sie podoba tylko to jakies takie smutne bylo..ja rozumiem ze ma to przedstawic historie husarii ale mozna to zrobic w troche szybszym tempie mi sie zdaje i dodac cos...tylko no nie moge okreslic co...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania mieszkanie w Łomży, ul. Kaznodziejska o pow. 31,60 m2, I piętro, 1 pokój.
tel. 698506416
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org