Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klienci zapłacą więcej za prąd. Czopy PiSdowskie wnoszą toast za PZPR-pis. |
Pewnie Omania stoi teraz na lustrze i płacze.Ty Maruda zawsze namieszasz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klienci zapłacą więcej za prąd. Czopy PiSdowskie wnoszą toast za PZPR-pis. |
Ludzie, jak wietrzycie swoje rezydencje to zakrecajcie grzejniki i nie będzie problemu, u mnie w bloku żaden prezes nie mieszka i są zwroty ,sąsiadka też była madra , wietrzyła przy odkręconm grzejniku dopłaciła raz i teraz zakreca i ma zwroty, paulag do ciebie , sprzedaj mieszkanie i idz mieszkać do Zacharzewskiego ,będziesz miał lepiej,
|
|
Re: Klienci zapłacą więcej za prąd. Czopy PiSdowskie wnoszą toast za PZPR-pis. |
a ja szukałem tu miesiąc temu dziewczyny którą spotkałem w urzędzie pracy i zdarzył się cud napisała do mnie na pocztę i już jest ok także szukajcie cierpliwie wszystko jest możliwe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jestem konsultantką FM Group jeśli jest ktoś zainteresowany perfumami proszę o kontakt pod adresem girlmad@interia.p
|
|
właśnie się wyprowadzam na 2 lata do Krakowa nie z własnej woli .Wyjeżdzałam bardzo często i grzejniki były zakręcane ,IM więcej zakręcaliśmy tym większa dopłata ,2 grzejniki nigdy nie były odkręcane ,wietrze bo w smrodku nawet własnym niezbyt miło.Jak były poprzednie podzielniki to miałam nadpłaty i nie oszczędzałam chciałabym wiedzieć kiedy byłam oszukiwana zadałam to pytanie prezesom nie uzyskałam odpowiedzi może Wy wiecie.
|
|
ee tam mały :) W przedszkolu juz tak wiązałem :) @ zawiń język i wtedy pogadamy o Kamasutrze:) facmen
|
|
albo w epoce
|
|
W tym temacie bardzo mocny jest jeden ze współspadkobierców .( nie mam z nim kontaktu od dłuższego czasu )... Na tyłach mojej posesji jest jeszcze ( " odgryziona mi " tzw. ) - własnośc innej osoby, natomiast brat ma jeszcze inną własność.Tak to zostało niedawno ujęte w pewnym ustaleniu.... Zapewniam, ze chodzi o jedną i tę samą osobę , przez której " własność " TEŻ ta droga bulwarowa ma przebiegać ,jednak nigdzie nie ma wzmianek o tym właścicielu ,jak również i o tym, ze do niego należy inny odcinek...droga wyjścia czy wejścia z i do domu ,w którym mieszkam z moją rodziną.....pewnie ją zasiedział z kimś jeszcze...zamieszkujac od kikunastu lat w bloku... Jak , bodajże w temacie "Bulwar nad Narwią" pisałam-"drążyłam skałę " po kawałeczku... Na bardzo skomplikowane sprawy są przewidziane właśnie drogi prawnego rozstrzygania .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |