wtorek, 01 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dokonania głupków...

Wg mnie w Łomży przedsiębiorczości mogą uczyć panowie Purzeczko, Mieczkowski, Cholewicki i paru innych ale nie pan TZ. Ci panowie przynajmniej mają doświadczenie, wiedzą "o co chodzi" a TZ? Miał/ma jakąś firmę? To tak samo jakbym ja zaczął nauczać pilotażu promu kosmicznego widząc go jedynie w telewizji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dokonania głupków...

Treść jest ukryta

Jest - jaki jest. A nie ma do tego prawa? A kim jesteśmy my? Lepsi? Mądrzejsi? Uczciwsi? Bez wad? Jest takie przysłowie: tłumacz chłopu w święte słowa, a on mówi: moja krowa!
Mówmy nareszccie o problemach, a zostawmy "prywatne obrabianie innych".

Dobre!!:D:D
Argumenty nie do pobicia;)

tak jest !!.

grzesiek

> jak otworzą wielkie sklepy będzie jeszcze gorzej!

Siejesz defetyzm. Spójrz na życie optymistycznie - każdy kij ma dwa końce (z wyjątkiem procy!!!).

Pomyśl o możliwościach rozwoju - msze w intencji zakupów w konkretnym supermarkecie, wyświęcanie całych supermarketów, w późniejszym okresie nawet pojedynczych działów w supermarketach. Msze retransmitowane na żywo przez megafony w supermarkecie - nikt z kupujących się nie wykręci z obecności w mszy. Nawet młodzież na kacu podyskotekowym kupująca kefirki. No i obowiązkowa spowiedź - od razu przy kasie supermarketu. Konfesjonały dużo miejsca nie zajmują, zmieszczą się. Żyć nie umierać. Zaczynam żałować, że księdzem nie zostałem...

Trzeba będzie tylko trochę przerobić dialogi w Waszych przedstawieniach - np. klasyczny monolog końcowy zamienić na coś w stylu: "Idźcie do Stokrotki, ofiara spełniona..."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org