Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dokonania głupków... |
Wg mnie w Łomży przedsiębiorczości mogą uczyć panowie Purzeczko, Mieczkowski, Cholewicki i paru innych ale nie pan TZ. Ci panowie przynajmniej mają doświadczenie, wiedzą "o co chodzi" a TZ? Miał/ma jakąś firmę? To tak samo jakbym ja zaczął nauczać pilotażu promu kosmicznego widząc go jedynie w telewizji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dokonania głupków... |
Treść jest ukryta
|
|
Jest - jaki jest. A nie ma do tego prawa? A kim jesteśmy my? Lepsi? Mądrzejsi? Uczciwsi? Bez wad? Jest takie przysłowie: tłumacz chłopu w święte słowa, a on mówi: moja krowa! Mówmy nareszccie o problemach, a zostawmy "prywatne obrabianie innych".
|
|
Dobre!!:D:D Argumenty nie do pobicia;)
|
|
tak jest !!. grzesiek
|
|
> jak otworzą wielkie sklepy będzie jeszcze gorzej! Siejesz defetyzm. Spójrz na życie optymistycznie - każdy kij ma dwa końce (z wyjątkiem procy!!!). Pomyśl o możliwościach rozwoju - msze w intencji zakupów w konkretnym supermarkecie, wyświęcanie całych supermarketów, w późniejszym okresie nawet pojedynczych działów w supermarketach. Msze retransmitowane na żywo przez megafony w supermarkecie - nikt z kupujących się nie wykręci z obecności w mszy. Nawet młodzież na kacu podyskotekowym kupująca kefirki. No i obowiązkowa spowiedź - od razu przy kasie supermarketu. Konfesjonały dużo miejsca nie zajmują, zmieszczą się. Żyć nie umierać. Zaczynam żałować, że księdzem nie zostałem... Trzeba będzie tylko trochę przerobić dialogi w Waszych przedstawieniach - np. klasyczny monolog końcowy zamienić na coś w stylu: "Idźcie do Stokrotki, ofiara spełniona..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |