Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antoni Macierewicz dla PCh24.pl: Posłowie powinni zagłosować przeciwko porozumieniu z Brukseli |
Ale moze troche ulatwiajmy sobie zycie a nie rznac paniska i w d***e miec wszystkich dookola.. Mozesz sie belfer uklonic jak chcesz.. Ja jadac zwracam uwage czy moge cos ulatwic innym gdy musze stac lub wolniej jechac. I tak np. na malych rondach gdy chce skrecic w lewo badz zawrocic wlaczam kierunek w lewo, jadac dwupasmowka i widzac kogos ktos chce wyjechac zmieniam pas.. Przytulam sie do lewej gdy pas w prawo pozwala na skret w prawo na czerwonym i of kors przepuszczam i parkuje w liniach Pozdro LwG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antoni Macierewicz dla PCh24.pl: Posłowie powinni zagłosować przeciwko porozumieniu z Brukseli |
Co do tej korporacji nie mam żadnych zastrzeżeń, jedzie się do celu i tyle, raczej nie potrzeba by kierowca był przesadnie miły i pucował się do klienta bo chyba tego oczekujesz (polis), wsiadasz płacisz 8zł i narzekasz, następnym razem polecam spacer i obędzie się bez pretensjiiiiiii Kierowca Mpt też człowiek, nie zawsze musi mieć ochotę na rozmowę i umilanie jazdy swoim klientom. Dla mnie najlepsza korporacja w Łomży :)
|
|
Re: Antoni Macierewicz dla PCh24.pl: Posłowie powinni zagłosować przeciwko porozumieniu z Brukseli |
a co? urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |