poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd nas dyscyplinuje! Ale mamy jeszcze jedną złą wiadomość...

żeby ogarniała podstawowe funkcje niezbędne do podtrzymania w sobie życia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd nas dyscyplinuje! Ale mamy jeszcze jedną złą wiadomość...

Jak dla mnie to mężczyzna powinien być: szczery (!!!) mimo wszystko- nawet jeśli ma coś na sumieniu, bo wtedy zaufanie nie stoi pod żadnym znakiem zapytania, powinien mieć oczywiście poczucie humoru, bo lubię spędzać czas "na wesoło" :), oprócz tego uczciwy- nie tylko wobec mnie ale i innych w miarę możliwości, bo nienawidzę chamstwa, cwaniactwa i "żerowania" na ludziach. Po za tym fajnie byłoby gdyby miał choć trochę spontaniczności w swoim zachowaniu- uwielbiam jak mężczyzna mnie zaskakuje :) No i chyba jedna z najważniejszych rzeczy w udanym związku to wspólne zainteresowania...Jakiekolwiek.....Choćby umiłowanie do niedzielnych podróży po okolicy :) Na razie nic ważniejszego nie przychodzi mi do głowy :)

Kurde a ja dalej nie wiem co kupić i zrobić , żeby odbierać tę telewizję naziemną , opisze , napisze ktoś ?

@Nelli

Przeszedłem się sprawdzić czy to nie ten kotek i... faktycznie siedział czarno-biały kot koło tego sklepu, łasił się i miauczał ale niestety to nie ten.

Dzięki za info!

kup sobie na allegro...tam będziesz mial oryginalny wybity maszyną którą wybijano nieśmiertelniki żołnierzom walczącym w Wietnamie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ja ze swoja juz 3 rok jezdze. Nic sie nie dzieje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org