wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto wyjaśni?

Kto zgubił męską obrączkę w zimę? Proszę o kontakt na maila plus zdjęcie drugiej obrączki.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto wyjaśni?

często go widuję w takim stroju,jak chłosta zauroczonego:-P na mogiłkach(ja z tym nie mam nic wspólnego).

urbi et orbi !

u mnie necik z vectry działa jak należy a właśnie vectra obsługuje mnie już całe lata wszystkim narzekającym proponuję sprawdzić swoje (zapewne zawirusowane) kompy :)

lpelektronik na wojska polskiego

Pytanie do wszystkich tu się wypowiadających:
Kto z was by odmówił przyjęcia stanowiska np:w UM załatwionego po znajomości?
Czekam na szczere odpowiedzi.

Aha pracuje jako "wyrobnik" w jednej z łomżyńskich firm ale jak by mi ktoś zaproponował stanowisko w UM albo w UG to chętnie bym skorzystał.
Praca w budżetówce to jednak stabilizacja.

Nie bądźcie hipokrytami krytykując innych,że mają pracę załatwioną po znajomości bo sami na pewno byście skorzystali z takiej intratnej propozycji przy minimalnych kwalifikacjach.

KRYTYKI PODLEGA CAŁY SYSTEM.

smallbeautysparkle mam coś tam na egzaminy do policji podaj maila to może Ci coś wyśle.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org