Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wyjaśni? |
Kto zgubił męską obrączkę w zimę? Proszę o kontakt na maila plus zdjęcie drugiej obrączki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wyjaśni? |
często go widuję w takim stroju,jak chłosta zauroczonego:-P na mogiłkach(ja z tym nie mam nic wspólnego). ![]() urbi et orbi !
|
|
u mnie necik z vectry działa jak należy a właśnie vectra obsługuje mnie już całe lata wszystkim narzekającym proponuję sprawdzić swoje (zapewne zawirusowane) kompy :)
|
|
lpelektronik na wojska polskiego
|
|
Pytanie do wszystkich tu się wypowiadających: Kto z was by odmówił przyjęcia stanowiska np:w UM załatwionego po znajomości? Czekam na szczere odpowiedzi. Aha pracuje jako "wyrobnik" w jednej z łomżyńskich firm ale jak by mi ktoś zaproponował stanowisko w UM albo w UG to chętnie bym skorzystał. Praca w budżetówce to jednak stabilizacja. Nie bądźcie hipokrytami krytykując innych,że mają pracę załatwioną po znajomości bo sami na pewno byście skorzystali z takiej intratnej propozycji przy minimalnych kwalifikacjach. KRYTYKI PODLEGA CAŁY SYSTEM.
|
|
smallbeautysparkle mam coś tam na egzaminy do policji podaj maila to może Ci coś wyśle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |