poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeczytajcie bo to ciekawe, - totalny odlot lewaczki.

Słyszałem że wiówiórki biorą kazdą ilośc - ale nie wiem ile płacą!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeczytajcie bo to ciekawe, - totalny odlot lewaczki.

Stokrotko22...teraz zdaje się powinien być temat "jakie typy mężczyzn preferują kobiety" bo ten już był :) Może teraz niech się Panie wypowiedzą :)

Dla mnie sprawa jest jasna. Numerki = sztuczne ograniczanie bezrobocia. Czy o to chodzi? Pewnie tak, bo gdyby nie było numerków okazałoby się ile faktycznie wynosi nasz % bezrobocia.

Już wypowiadałem się w poprzednim temacie, ale powtórzę: Kobieta powinna się przede wszystkim szanować, być zadbana (każda kobieta jest na swój sposób piękna, ale niestety nie każda potrafi to piękno z siebie wydobyć). Poza tym jak wspominali przedmówcy kobieta powinna być miła (nie zachowywać się jak paniusia, która ma wszystko i wszystkich w d...), powinna mieć jakąś pasję, zainteresowania, ambicje i kochać dzieci. Oczywiście kobieta powinna mieć swoje poglądy na świat, i według mnie ważniejsza jest inteligencja i mądrość życiowa niż ta wyniesiona ze studiów. Szczerze mówiąc wolał bym mieć normalną kobietę która poważnie myśli o życiu a jest bez studiów, niż taką która ma studia, ale uważa siebie za wielką panią bo ma mgr przed nazwiskiem.
W sumie jest jeszcze wiele innych czynników które wpływają na atrakcyjność kobiet, tutaj napisałem jedynie te które przyszły mi na myśl.

Inteligentne! Przede wszystkim inteligentne, żeby rozpiętość tematów do rozmowy była bardzo szeroka ;) Poczucie humoru-dla mnie niesamowicie ważna cecha. Pasja-uwielbiam dziewczyny z pasją, cokolwiek by to było, taniec, muzyka, książki czy chodź by zbieranie głupich znaczków ;) A jeżeli chcesz bardziej szczegółowych informacji to dodam, że moją uwagę przyciągają dziewczyny, które mają własny styl ubierania, najbardziej podoba mi się tzw. "luźny" styl ;) Naprawdę działa to na moje poczucie piękna :P

Panowie:)Jak to pięknie wszystko brzmi:) ale rzeczywistość jest inna,są takie kobiety jak tu piszecie ale wielu panów nie spogląda na nie tylko szuka czegoś lepszego...Najpiękniejszej itd...A gdzie się podziali Ci normalni mężczyzni?:):):)Jak to mówią...Tego kwiatu to pół światu,ale chyba tylko garstka jest... Ps...Sorry,że się wtrąciłam:)Pozdrawiam.

35 zł od osoby / zupa, II danie mięsne z dodatkami, napoje zimne, ciasto, kawa, herbata - restauracja w Hotelu gromada

a możesz napisać jakie to kanały? bym prosił

a wiecie kiedy dokładnie został włączonu MUX-2 w Łomży?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org