poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kasia wynosiła miliony

Dokladnie tak jak napisał '''Maruda" karać za jazdę po chodnikach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kasia wynosiła miliony

100 lat temu bylo nie do pomyślenia żeby leczyć człowieka na spojówki a co dopiero kota.

Alkohol to zguba ludzkości i basta. Każdy ma swój rozum i według niego postępuje. Smacznego.

facmen

.... ale że tak zapytam - kto z zabierających głos w tej dyskusji płaci abonament telewizyjny za posiadanie odbiornika tv i w związku z tym dlaczego uważa, że dwie dychy miesięcznie za 15 kanałów naziemnych to jest tanio ?

ktośiek

no patrzcie go... co to wiek? tylko 100 lat heh. młody... teraz nie do pomyślenia by było puścić na ulicę chore zwierzę.

facmen

swiat zszedł na psy

wolny niewolnik

Nie wiem czy śmiać sie czy płakać. papier potrzebny jest przede wszystkim dla hodowców i tym którzy chcą np: uczestniczyć w wystawach psów. Hodowcy to za zwyczaj pasjonaci rasy którym hodowla sprawia przyjemność. Uwierz mi że hodowla jeśli się zwraca to jest to duży sukces, a o zarabianiu na tym na prawdę może mówić nie wielu.

dzisiaj około godz. 19 w okolicy ul. Śniadeckiego, przy markecie K1, błąkał się pies rasy beagle. Miał obrożę, więc podejrzewam że ma również właściciela, który go szuka. Nie mogłam niestety wziąć go do domu,bo mam psa i mogłyby się pogryźć. Mam nadzieję że właściciel szybko go odnajdzie. Jeśli jutro w dzień zobaczę go w tej samej okolicy, to postaram się żeby znalazł się w schronisku, proszę więc również ew. tam go szukać.

młody wykształcony :)

dzisiaj w radiu słyszałem, ktoś tam się wypowiadał, że alkohol metylowy ma taki sam smak i zapach jak etyl.

Moja siostra się podnieca tymi wędlinami. Raz mi przywiozła, to myślałem co z tym zrobić, jakieś k......stwo krwiste, coś z tego leciało, trochę w sine wpadało. Oddałem psu. Łepki są dla bogatych frajerów. AAAAAAA I MAM WAM COŚ DO NAPISANIA: rozmawiałem z gościem, który robił w JOT BEEE BEEEE, Mówił mi, że są tam takie maszyny działające na podciśnienie, jakieś bębny gdzie wrzucają wędlinę, dolewają tam wody (z przyprawami) prawie 50/50 i po jakimś tam czasie otwierają a po wodzie ani śladu. Mówił mi jeszcze, że najwięcej wody można napchać w mięso indycze. Także pamiętajcie i wiedzcie z czego taka menda jest bogata.

Gosia, a na jaki Ty kierunek idziesz?

dokladnie:) w dodatku od 8 rano a niestety niektorzy maja do Lomzy spory kawalek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org