poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miękiszony Zibry II !!!!!

To nie rozumiem juz, czemu ja dostalam ten harmonogram a Wy nie ;P co do legitymacji to trzeba dostarczyc potwierdzenie oplaty, Pani dzwonila do mnie i poinformowala, ze brakuje w moich dokumentach wlasnie tego potwierdzenia, wiec wyslalam e-mailem, bo nie mialam innej mozliwosci:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miękiszony Zibry II !!!!!

tylko i wyłącznie u moniki !!! POLECAM!!

http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/

Potwierdzam, włączony został MUX-2 z nadajnika na Szosie Zambrowskiej. Częstotliwość 698 MHz (kanał 49) - jest to tzw. doświetlenie sygnału nadawanego na tym kanale z Białegostoku.

W skład MUX-2 wchodzą: Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV Puls2, TV6 i Polsat Sport News

Jedzie Dzis ktos do Olsztyn ok 15-16 i ma dwa wolne miejsca

Panowie ,w każdej korporacji znajdzie sie jakiś gbur. robicie jeden błąd, trzeba dzwonić na centralę i od razu zwrócić uwagę,która to taksówka i co zrobił taksówkarz . nr.taxi jest na kogucie z boku,jak się wysiada to go widać .przez takiego kierowcę tylko traci korporacja. a tak na marginesie to polecam 9621 lub 9623.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org