Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Legalnie działający w PiSlandii szpieg Moskwy negatywnie o porozumieniu z UE. |
Omania. Nie przeinaczaj mojego nicku maruda z małej litery sie pisze. A poza tym śmigam w czerwonym golfie a nie w czarnym rupieciu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Legalnie działający w PiSlandii szpieg Moskwy negatywnie o porozumieniu z UE. |
Omania zauroczony sie o Ciebie pytal:)
|
|
Re: Legalnie działający w PiSlandii szpieg Moskwy negatywnie o porozumieniu z UE. |
Jakie zajęcia adaptacyjne?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a czym jedziesz?:)
|
|
Oooo bo dziś miałam wielki dzień;-D Ale już jestem;-)I mogę bić!!!
|
|
Jak oskubać społeczeństwo na "szczepionkę" http://idb.nowyekran.pl/post/73296,sezon-na-leszcza-czyli-jak-oskubac-spoleczenstwo-na-szczepionke-1
|
|
To bylem ja:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |