Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk pozbywa się poważnego konkurenta? |
Wielka szkoda odeszła wielka artystka [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk pozbywa się poważnego konkurenta? |
[*]
|
|
Markac i Nomex uwazajcie bo i na was przyjdzie chwila kiedy ktos zapuka o 6 nad ranem! To forum jest chore!! kontorolowane 24/7 przez "sluzby bezpieczenstwa" mam tu na mysli pana Z. ktory szuka sensacji bowiem od tego sie wszystko zaczelo! redakcja 4lomza.pl znalazla sposob na rozglos i reklame. Polak polakowi Wrogiem! A wy pomyslcie zanim cos piszecie.
|
|
uzupełnienie |
ktora część mojej opini jest wstrętna a ktora negatywna.??? wstrętne jest to że dalem kobiecie kwiatka czy może to że powysyłałem smsy z zyczenimi wszystkim kobietom jakie znam??? a może wstrętne jest to że ogladałem mecz ktory komentowal facet z poczuciem chumoru??? bez sensu
|
|
ata serdecznie dziekuje :) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Popieram. My jesteśmy historyczne Mazowsze, a do Podlasia zaliczono nas po raz pierwszy w historii w 1999 roku. Zwróćcie uwagę na to, że obecny podział administracyjny ( w naszym przypadku) to granica wytyczona paktem Ribbentrop - Mołotow. Precz z okupacją białostocką!!! -------------------------- running with scissors
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |