wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamusia tajnym kundlem esbeków, synek poprawnym kontynuatorem tradycji.

stypendium ze szkoly bądź MOPS tak jak wyzej..:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamusia tajnym kundlem esbeków, synek poprawnym kontynuatorem tradycji.

Zapraszam do Wydziału Komunikacji w Łomży na Szosie Zambrowskiej podaj swój numer rejestracyjny. Jestem baaaaaardzo Ciekawa co Ci powiedzą :) nie dyskutujmy, bo nasza dyskusja jest zbędna i nie o to chodzi w tym poście..:) Pozdrawiam Cię serdecznie :)

emiilkaxd-jak mogę pomóc,to pisz na e-mail.,może jakieś pismo,podanie itp...nie ma sytuacji bez wyjścia--pamiętaj o tym-każdy problem da się rozwiązać-;)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Mam pytanie do użytkowników internetu z Vectry? Czy działa Wam bez zarzutu?. Mam internet z tej firmy i od paru tygodni chodzi mi fatalnie. Po sprawdzeniu w biurze firmy okazuje się, że niby wszystko jest OK. Na tym samym kompie net z Dialogu o wolniejszej prędkości chodzi lepiej jak ten z Vectry.

vectra miała wczoraj problem z tv,może i mają z netem,ale tego nie wie nikt,bo nr.podany nie istnieje,infolinia nieaktualna,jedyne wyjście to wybrać się do biura

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Dobre,swojskie wędliny są z tyłu blaszaka,mały mięsny sklepik przy naprawie rowerów.

Rozszyfrowałem tajemnicze 19,5!!! to poziom EQ.

Podanie numeru rejestracyjnego nic nie wnosi, bo właśnie ujawnienie danych właścicielki byłoby naruszeniem ustawy o ochronie danych osobowych. Taki numer może zrobić tylko policja a ja tego nie chcę. Póki co, oczywiście:-)

Nam w vectrze i net slabo chodzi i telewizji czasami nie ma a wczoraj to juz przegiecie! Pol dnia nie bylo kablowki i netu. Klopoty mamy juz pare m-cy, chodzilismy do vectry, wymienili modem i mowia ze jest u nich ok ale net jak chodzil wolno tak chodzi nadal, czesto sie rozlacza- maja to gdzies, umowa podpisana i zrezygnowac nie mozna chyba ze ktos chce kare placic wiec czekamy do konca umowy i rezygnujemy. Mowili, ze to wina komputera ale sprawdzalismy go i jest dobry.

Człowieku, czytaj ze zrozumieniem i nie mądrz się, bo nie wiesz o czym mówisz. Ja nikogo nie straszę, jak sugerujesz i nie widzę potrzeby byś zabierał głos, skoro nie jesteś osobą, z którą próbuję się skontaktować. Odpuść sobie, bo nie wiesz o co chodzi:-( Pozdrawiam mądralę!

kiepska intryga Diana2012 kontra Milaa
:D:D:D

Kama30,jaK tam fryzurka??

Tak szybko uciekłaś.....a zauroczony proponował pomoc;-DDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org