Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko powiedz każdemu |
odpowiedziałam, zasiedzenie następuje po dwudziestu latach, tam wyżej jest troche takiego mojego wyjasnienia.Jeżeli nasi rodzice zasiedli to daaawno i my z nimi zamieszkiwaliśmy ,to zasiedlismy to już kilkakrotnie. Więc jakim cudem mógł s a m sie dobrać cichaczem , "od zatylnej" jeden ze współspadkobierców i "majstrować" w imieniu wszystkich....Czyżby sadził,że jako starsi wcześniej przeniesiemy sie na druga strone tęczy i nigdy sie nie dowiemy?! Więc podpala sie a pózniej to już odstawia sie..."świrka....i muchomorka"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko powiedz każdemu |
Zasiedzenie zasiedzeniem, ale wy nie macie - bo nie mieliście uregulowanych praw własności. Należałoby jak najszybciej wyrazić zgodę, wziąć odszkodowanie, póki jeszcze można, i nie wyżalać się na tym forum. Te sprawy powinni uregulować wasi rodzice, skoro tego nie zrobili, trudno.
|
|
Co za debil zaklada taki post? Chyba ze szukasz pomocy zeby tluszczu wytopic? Bo z taka waga to do podgorza do ubojni tylko. rudy błazen z druhem
|
|
tacy z nich gangsterzy jak ze mnie ministrant w kościele :D
|
|
Ogłosiłem się w tym wątku, że szukam pieska. Nie wywoływałem tematu sprzedaży psów jako takiej. I nie wciskam bzdur ludziom. Ad rem. Szukam westa. Kupię westa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |