Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbliża się Sanitarny Apartheid, podział na obywateli lepszy i gorszy sort. |
o ile mogom... facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbliża się Sanitarny Apartheid, podział na obywateli lepszy i gorszy sort. |
Dzieki bardzo niemialam latwo przez cala ciaze bylam sama az miesiac po porodzie tatus sie zjawil a teraz jak zrobilam im wojne to mamuska jego mowi ze chce aby zrobil ojcostwo a ja tego niechcem mozna sie nie zgodzic na to w metryce pisze ojciec nieznany I chce aby tak juz zostalo ?
|
|
Re: Zbliża się Sanitarny Apartheid, podział na obywateli lepszy i gorszy sort. |
Ale co moga ?
|
|
...byc ładne;-)
|
|
Ja teraz myslac o tym wszystkim to sama sie dziwie skad ja mialam tyle sil na to wszystko ja nawet niewiedzialam co ze mna bedzie bo nic nikomu niemowilam o ciazy az do porodu nikt niewiedzial niewiem jak udalo mi sie to ukryc to juz tylko dzieki Bogu juz niewspominakac ze nigdy przez cala ciaze nie bylam u zadnego lekarza zadnych badan kontrol,nic az do porodu dowiedzialam sie ze to zdrowiutka sliczna dziewczynka moznabybylo napisac ksiazke
|
|
a bo ja wiem :-)
|
|
Kolor potwierdza zawartość chemii i basta.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |