Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemiec wcale nie płakał, gdy sprzedawał media Polakowi. W płacz uderzyły peowskie salony. |
polecam dj Marcina :) ' http://www.dj-oprawamuzyczna.cba.pl/6.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemiec wcale nie płakał, gdy sprzedawał media Polakowi. W płacz uderzyły peowskie salony. |
|
Re: Niemiec wcale nie płakał, gdy sprzedawał media Polakowi. W płacz uderzyły peowskie salony. |
Polecam dj Marcin z Zambrowa.
|
|
ale jakieś witaminy i kw.foliowy musisz brać.....
|
|
Autor: euro (---.cdma.centertel.pl) Data: 17-09-12 14:31 Błagam tylko nie Senatorska -Padł mi czujnik ciśn gazu a oni dobrze wiedząc co jest grane wymienili mi filterki i policzyli 100zł za 4 minuty pracy,-pytam czemu tak drogo ?a gość mówi że koszt filtrów to 30zł.Następnie sprawdzam na internecie a okazuje się że kosztują 8zł.Mimo że dobrze wiedzieli co jest grane!Oczywiście usterkę usunąłem gdzieś indziej.Nie będę pisał gdzie to zrobiłem-by ktoś mi nie zarzucił że jestem tendencyjny ale piszę by i kogoś nie oszukali ,wszędzie byle nie tam. Szkoda ze taki madry nie byles i nie sprawdziles wczesniej na internecie ile kosztuja filtry zapewne wiesz ze filtry od Czaji roznia sie diametrlanie od Filtrona,a Certools robi jeszcze inaczej i jeszcze w innej cenie Za 8 zl to sobie mozesz oplate na poczcie zrobic...co najwyzej a nie kupic dwa filtry,to raz Po drugie trzeba bylo wrocic powiedziec, ze dalej wystepuje usterka,tam nie ma ludzi wszechwiedzacych ,ktorzy po twoim grymasie twarzy zgadna ze Ci wysiadl czujnik cisnienia,a rozumiem ze zanim wzieli sie do wymiany to juz na wech wyniuchali co i jak Jak znam zycie pada pytanie ile zrobiono kilometrow ,jesli powiedziales ze 10-15 tys to sam sobie wytlumacz ,czemu Ci filtry zmieniono,zreszta na pewno masz ksiazeczke gwarancyjna -CO TAM PISZE !!!???? Po trzecie zestaw Adam Slodowy i mozesz pod domkiem sobie te filtry zmieniac skoro 4 minuty roboty...chyba ze jestes inwalida Nastepnym krokiem bedzie otwarcie serwisu i dodatkowy zarobek codziennie 20 klientow po 4 minuty to tylko niecale połtorej godziny ,a jakby nie bylo 2000 tys zl dziennie!!!- minus 160 na filterki,bo przeciez za prad nie musisz placic,ludzi nie bedziesz bral do roboty,podatku nie bedzie bo na kase nie nabijesz,za lokal nie zaplacisz ,bo na podworku bedziesz dzialal sam miod.....zloty interes powodzenia zycze i wiecej obiektywizmu i mniej tendencyjnosci kolego
|
|
WOLFBOJ masz racje oni sa super mili jak pojedziesz tam zakladac instalacje a gwarancja do bramy bo potem tylko placz i plac tez pojechalem na kraske i usuneli mi awarie w 15 min za 30zl a biedacy w kubusiu cuda wymyslali nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jaro2818 Suzuki VZ 800 marauder facmen
|
|
o to niewiem czy w lomzy ma ktos sprzet do synchronizacji gaznikow jezeli maxbike odpada jest w kalinowie podobno jakis medyk co to robi ale nie korzystalem z jego uslug ***** ***
|
|
smoluchy !!!!
|
|
technikum budowlane tak? ja myślę ,że lepiej jakbyś zainwestował w porządny słownik ortograficzny p.s najlepiej taki z dużymi literami :P
|
|
Ja kocham jeździć tylko nie mam roweru :(
|
|
Miyu, wybacz ze sie wtracam...W a=zadnym wypadku nie chce Was urazic, jednak... "który jest bardzo ważny w ciąży, o czym już lekarze zapominają w Łomży, przez co prawie poroniłam)" x czasu temu rodzilo sie bez zadnych dupereli i wygwizdów A jednak dzieci sie rodzily, rosly i żyły normalnie... Dziwne, ze majac wszystko pod reka mozna jeszcze narzekac :| Moim zdaniem troszke jest nie halo, ze teraz "wszystko" wplywa na porod... A to że złe buty noszone przez matke, to ze pogoda brzydka i pada, czy tez wpływ wysokoenergetycznych cząsteczek pierwotnego promieniowania kosmicznego na życie płodu....
|
|
A dokładają się do utrzymania? Dlaczego chce Ci odebrać prawa? Na jakiej podstawie? Ile lat ma ojciec dziecka? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Przede wszystkim "teściowa" nie może pozbawić Cię praw do dziecka, bo jako osoba nieletnia ich nie posiadasz :) Póki co jak piszesz prawnymi opiekunami są Twoi rodzice, Ty swoje prawa otrzymasz automatycznie w dniu 18 urodzin. Jeżeli Twoi rodzice nie byli by prawnymi opiekunami, a ojciec dziecka byłby pełnoletni, wtedy on mógłby ubiegać się o opiekę nad dzieckiem. Straszy Cię tyko babsztyl, jeśli by chciała zabrać wnuczkę, to musiałaby się trochę z Tobą pociągać po sądach (a jeśli dajecie dziecku dobre warunki, to by i tak przegrała). facmen
|
|
Tutaj każdy może się udzielać.Tak samo jak Ty tak samo inni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |