Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczepienia dobrowolne, ale jednak przymusowe. Co ukrywa rząd? [OPINIA] |
POzostałych 1-8 też chyba nia ma. Nawet przy Stokrotce nic takiego nie rzuciło mi się w oczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczepienia dobrowolne, ale jednak przymusowe. Co ukrywa rząd? [OPINIA] |
Za oknami świta, Widać, że rozkwita, Rosną domy z prawej, Z lewej będą też... Przecie to jest nasza, Duma pospolita, A wy jacyś tacy... Toż to przecie grzech. 2. Przez chwilę myślałem: "Może coś się stało?", Ale to by nasze polskie radio dawno już podało, Pisałaby by prasa we wszystkich gazetach na pierwszych stronicach, No bo jakaż z tego byłaby... tajemnica? http://www.tekstowo.pl/piosenka,kabaret_tey,smutasy_i_mazgaje.html
|
|
tak samo jak poprzednik, dobra, cienkie ciasto, ale może zamówić jakieś pogrubione ciasto dopłacając chyba 2 zł i wtedy i pizza i ciasto jest ok, ceny też spoko, polecam, chyba na razie najlepsza pizzeria, zobaczymy czy potem nie odpuszczą sobie, fajne kucharki xD
|
|
Szczególnie mocno dziękuje Wam za zrozumienie, za słowa otuchy i duchowego wsparcia!!!Nie ukrywam, ze to mnie wzmacnia, bardzo i jeszcze bardziej ! I.....to nie jest "wiocha", to jest życie samo w najpaskudniejszej jego postaci.No przecież nie los, bo on akurat tu nie ma nic wspólnego. Zawsze punkt widzenia zależy od punktu...siedzenia! Ja nigdy nie miałam nic za darmo i prawdę mówiąc, nie jest mi żal.Ale problem jest głębszy, bo to jest dopiero I etap budowy...Rozejrzyj się realnie po ,no może tylko nadrzeczu!!!Moi sąsiedzi mają wygrodzone działki prawie do samej rzeki od tylu samo lat , co my.Nietrudno przewidzieć, że też będą musieli oddać (???).Może Ty też oddasz swój dorobek za darmo, to taka dobra pora na zamieszkanie w lesie, pod choinką. Nie ryczałabym po nocach , a cieszyłabym się ,że moje rodzinne miasto pięknieje ale zadaj sobie może pytanie - czy jest takie prawo, by korzystając nie z zapracowanego ale z unijnego , dobijać niewinnych ludzi???
|
|
Tragedii nie ma. Wywłaszczą to, którędy musi iść i pójdzie ulica. Zapłacą i po problemie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |