Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie przyjęte przez uczestników PKD „PLATFORMA" |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie przyjęte przez uczestników PKD „PLATFORMA" |
"......Szczytem chamstwa jest ubliżanie tym ludziom....." ".....chamy na wiochę!!!!!!!!......." Nie zapominaj, że dzięki tym "chamom" ze wsi codziennie smarujesz chleb masłem Zapytaj się swoich rodziców, dziadków skąd pochodzą - a jak nie oni to ich przodkowie Krzysztof
|
|
taaaaa.... w tym kraju jest raczej tradycja NIE pozbywania się ludzi i obrony kolesiów za wszelką cenę. Jesli ktoś-skądś-kiedyś wyleciał za działalność, a nie jej brak, to już coś. Ty też coś zrób, zamiast kwękać wciąż- masz okazję http://tc.pl/kapliczki/ksebki.html --- PGG
|
|
Trzeba zapytać samą młodzież. Ja podaję się zawsze anonimowej ocenie uczestniókw. Bardzo skromnie mówiąc, nie mam najmniejszych powodów do zmartwienia tymi ocenami. Ale postronni wiedzą przecież lepiej. Żeby jednak dogryźć niektórym lokalnym "mędrcom" dodam, że wspomniany trening w Łomzy jest jednym z wielu, które prowadzę i chyba nie jest tak źle, skoro stale mam coraz nowe zamówienia. O kasie lepiej nie bedę wspominał ( chyba by zzielenieli do reszty), choć wysiłek mój też jest duży. Niebawem znów niektórzy skisną, z zazdrości. Nie omieszkam o tym napisać. Moje kompetencje zweryfikowali już dawno zagraniczni eksperci ( bynajmniej nie z Białorusi) i jestem spokojny o dalsze ciekawe prace. Raduje mnie, że mam do czynienia z kreatywnymi myślącymi młodymi ludźmi, w odróżnieniu od sierot po komunie i innych pomylonych formacjach. Najbardziej żałuję tylko, ze większość mądrych ludzi z naszej Łomży ucieknie, szykanowana zawiścią zadufanych w sobie miernot. I to jest prawdziwy dramat - dyktatura ciemniaków. To ostatnie stwierdzenie, mam nadzieję, wybaczą mi poważni forumowicze. Samopały niech się buzują do woli. michal
|
|
zovo gratuluję wyważonej wypowiedzi, zwłaszcza tej poprzedniej. heniek
|
|
Czekałem tydzień fajna szybkość transferu. Pzdr
|
|
Pan Zdanowicz wyniesiony kiedyś na fali partyjnych nominacj na stanowisko dyrektora z własnej przyzwoitości powinien ustąpić ze stanowiska, jako jego były uczeń stwierdzam, mało zalet, wiele wad
|
|
a tak w ogóle ten TZ to dziwny człowiek - budzi przeciwstawne emocje - cześć go uwielbia a cześć uważa go za zupełne dno - prawda jak zwykle pewnie leży pośrodku
|
|
jak kobieta stwierdzam kategorycznie - pan Zaremba patologicznie nie znosi kobiet, tylko nie wiem czy ze względu na swoje skłonności czy tak dla zasady - szkoda, że tak późno odkryłam ten temat mogłabym podać parę ciekawostek o tym panu, pracowałam z nim parę lat w ckp - uchowaj Boze przed takim współpracownikiem!!!!!!!
|
|
różnie to bywa czasami asfalt (nie przepadam) błoto mi nie przeszkadza jeżdzę praktycznie cały rok dzięki temu lekarzy mijam szerokim łukiem czego i wam życzę zapraszam wszystkich chętnych yupiter69@o2.pl gg 1791663 michal
|
|
Mi się podoba ta dyskusja.... pisząc posty robię dobrze się bawię, wcale nie staram się używać racjonalnych argumentów itp. Podoba mi się, ponieważ wszyscy Wy wściekacie się, kiedy ja się śmieję:) Co do TZ, wcale nie pałam do niego "łomżyńską nienawiścią" czy "białostockim entuzjazmem".... a co mi się jeszcze podoba w większości dyskusji na Forum.... jak ktoś ma zdanie przeciwne od większości to zaraz się go nazywa ksenofobem, populistą itd... I co mnie jeszcze intryguje.... wielu mądrzy się na Forum w sprawie miasta, że w Łomży to, w Łomży tamto...zauważyłem, że aktualnie najwięksi Łomżyniacy (wersja białostocka: Łomżanie) to ci spod Stawisk lub gdzieś z okolic Wizny....
|
|
Myślę, że może warto spróbować (te 256 przesyłu za 109 zł).
|
|
Mi to w sumie wszystko jedno... więcej mnie w domu nie ma jak jestem....
|
|
Re: Oświadczenie przyjęte przez uczestników PKD ?PLATFORMA" |
Ja proponuję zakończyć już tą dyskusję.... przydupasom TZ i tak nie da rady roztłumaczyć. Może sami kiedyś się zreflektują. Jakby nie było ta dyskusja na 100% cieszy tz.... ma darmową reklamę. To nie Al Capone, żeby o nim dalej dyskutować. Pozdrawiam.
|
|
no tak, tak bylo i bedzie, mamy na prawde dużo do zaoferowania turystom ale jest pewne ale... bazę turystyczna mamy do d.... gdzie tak na prawde można dobże zjeść w Łomży? zabytów mamy kilka czyste powietrze i dolinę Narwi, i nie ma nikogo kto by się tym zainteresował, pieniądze by z tego były ale jak widać na przykładzie informacji w Łomży nasi radni wolą zajmować sie aferami i ile jeszcze ma być u nas marketów i kto był lub kogo nie widział ktoś zza "wielkiej wody" czy tędy droga drodzy :) radni ? może by się tak wziąść do pracy nd naszym regionem? a może jakiś pożytek by z tego był? michal
|
|
hm czytam te posty i zaczolem sie zastanawiać po co taki temat? nie lepiej by bylo dać "porozmawiajmy o panu TZ" a na marginesie tez go znam i moge powiedziec jedno odczepcie sie od niego a jesli chcecie sie wypowiadać to zacznijcie cos robic a nie tylko zazdroscic mielic jezorem jest o wiele lepiej i prosciej......nieprawdaż??
|
|
Pewien Mistrz Gry słynął z tego, że pociągnięcie dźwigni w jego przygodach miało straszliwe konsekwencje... MG: Goni was 70 wściekłych Demonów Piekieł... G: Uciekam. MG: Dobiegasz do ślepego zaułka. Ze ściany wystaje dźwignia. G: (zrezygnowanym tonem) To ile było tych demonów? --- PGG
|
|
Dziwicie mnie ludzie. Macie pretensję, że miasto się nie promuje ale jak Was zapytać co byście chcieli promować to sami nie wiecie co, chociaż w tym mieście mieszkacie. Do kogo macie pretensję? Produkt turystyczny, dobra tylko jaki? i ciekawi mnie czy to zachęci kogoś do wybudowania fabryki....
|
|
Krótki opis postaci: Ksebki - oszołom, poszukiwacz tanich sensacji, całe szczęście posiada dostęp do netu tylko w pracy, dzięki czemu zaoszczędza mi i innym tracenia nerwów wieczorami i w weekendy ( nawiasem mówiąc ciekawe co na to jego szefowie, że zamiast pracować wypisuje kretyńskie posty) Leszek - następny błazen, nie stać go na napisanie niczego mądrego więc kryjąc się za anonimowym nickiem w sposób idiotyczny komentuje posty napisane przez innych wpwp - kobieta, która twierdzi że tz nie znosi kobiet nasuwa się wniosek że próbowała ale jej się nie udało i odzywa sie w niej symptom kobiety odrzuconej człowiek_z_ratusza - człowiek, dla którego insekty zwane mendami nie są obce, polecam wizytę u lekarza i sklep chemiczny z szamponami dla psów Tiger - były współpracownik tz, który twierdzi, że jako szef człowiek ten jest wymagający ale konkretny i rzeczowy (niewielu jest takich ludzi jak tz)
|
|
ja czekalam ponad tydzien a oni ciagle mowili ze maja od 10 do 14 dni moim zdaniem to jest jedna wielka sciema i tyle pzdr.
|
|
Czasami wydaje mi sie, ze jedyna "instytucja" ktora promuje Łomżę "w świecie" w jakis mniej lub bardziej skuteczny sposob jest....Browar Łomża:))) pozdrawiam.
|
|
Kiedy ktoś mi mówi "Łomża", to widzę jelenia na czerwonym polu, arkady na starym rynku, dolinę Narwi i grodzisko pod starą Łomżą - to pierwszy rzut. O następnych szkoda słów. heniek
|
|
Jakim prawem handlowscy wypowiadają się w imieniu wszystkich mieszkańców Łomży!!!Sami robią zakupy w Warszawie czy w Białymstoku.Supermarkety powinny powstać choć niekoniecznie obok kościołów i z górnej półki np. TESCO a nie STOKROTKA.
|
|
sg1 Nie zapominaj, że wpwp to zfrustrowana kobieta z symptomem kobiety odrzuconej. A tak nawiasem mówiąc to faktycznie przypominam sobie, że faktycznie tz nieco z góry patrzył na kobiety - ale tylko na takie, które w swoim rozwoju zatrzymały się na poziomie liczydeł i rozłożonych na biurku śniadań i to akurat podczas największego natężenia odwiedzin petentów. Nieco krzywo patrzył się na zadufane w sobie, które nie mogły zrozumieć, że technika, poziom obsługi klienta idzie do przodu, że są młodsi i pomimo mniejszego stażu lepsi pracownicy. Wiesz coś o tym wpwp? A wracając do tematu...... tak trzymać Panie Tadeuszu !!! Tiger
|
|
a ja mam 2 jest to sklep GOSKA
|
|
...jest jeszcze Ewangelia.... ...błogosławieni cisi i pokornego serca...!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |