Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksiądz: Jestem przeciwko PiS-owi |
no widze ze temat sie rozkrecił:) rozmowa nadal trwa a fajnych facetow brakuje:P hehe ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksiądz: Jestem przeciwko PiS-owi |
pasuja tutaj słowa piosenki :) he "Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!"
|
|
normalna :) Jak ty jesteś rocznik 1809 to trudno żeby którys na Ciebie czekał :):):)
|
|
"Orły, sokoły, herosy...." :D
|
|
Życie wieczne w pakiecie;) http://youtu.be/TCpEmBjk_Cc z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
tak se myślę,że *fajny*dla jednej nie musi być *fajny dla drugiej,a przekonany jestem,że każdy z nas ma w sobie coś *fajnego*.z resztą o co tu chodzi? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
cz* ????? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Bo się wystraszyła Ciebie. Na sto procent:)
|
|
chłopakowi się nudzi, rodzice w pracy, to pisze:D
|
|
szkoda, ze uciekasz maruda. myslalem, ze bedzie okazja by porozmawiac. a tak zostawiasz mnie samego na tym poligonie ;) ale ok sluzba nie druzba :) do nastepnego :)
|
|
widziałem jak przy wieży ciśnień najechał walec na jakiegoś yorka nie miał ogona i był ostrzyżony w sumie mało było widać bo została po nim tylko mala plama
|
|
??????????????????????????????????????
|
|
to wszystko zalezy -------JAK SIE TARGUJESZ!:)))) Ja sprzedaje na Legionow naprzeciwko Stokrotki )dawnej Goski) ale zawsze 2-3 grosze mam wyzej. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |