Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tzw. \"obrońcy życia\" to okrutni sadyści... |
Agnieszka jest super, naprawdę polecam ;) nr 509133117
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tzw. \\\"obrońcy życia\\\" to okrutni sadyści... |
Mam pytanie; wiecie może gdzie można oddać te korki, są jakieś akcje? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ale byłeś,pytałeś?Mi kiedyś leczyli piątkę kanałowo i niestety taki koszt był;-(Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.Niby cena wysoka ale zrobione na glancuś.
|
|
z tym NFZ to pic na wodę rudy błazen z druhem
|
|
a jesli nie ma w lomzy moze byc w oklicy zambrow ostroleka i inne miejscowosci blisko lomzy. najlepiej beda wiedzialy osoby ktore same maja chihuahue.
|
|
A nie lepiej nie mieć wymagań aż tak bardzo sprecyzowanych? Arie, jeśli dziewczyna Twoich "marzeń" będzie posiadała prawie wszystkie wymienione przez Ciebie cechy, a nie będzie umiała gotować to odpada? A nie będzie uprawiała sportu też będzie źle? Zgadzam się z hot chocolate niech przyszły "luby" umie przynajmniej nasz ojczysty język :P Bo jak czasami czyta się posty niektórych to słabo się robi :)
|
|
ty jestes jakis inszy kurcze ja robiłem kanałowo ząb u p. Marciniaków i jest jak ta lala tyle lat a ty piszerz takie gnioty pewnie ktoś ci w stodole robił i słomy nalazło hehe ja osoboscie polecam p. MARCINIAK TYLE W TEMACIE!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |