Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dostanie ten awans..? |
Szczerze to Łomża potrzebuje dużych autobusów rano jak dzieci idą do szkoły a ludzie do pracy i popołudniu przy powrotach do domu. Czas pomiędzy doskonale by wypełniły Busy typu VW Crafter czy MB Sprinter. Spalanie w granicach Max 15 litrów i wtedy takie busiki mogłyby sie poruszać nawet po osiedlu np ulica Broniewskiego. Przystanki na zadanie i sprawa niedostepnosci MPK załatwiona by była.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dostanie ten awans..? |
Rozkładu jazdy jeszcze nie ma ale powinien pojawić się na moje oko około godziny 10.00-12.00 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja bym proponował,żebyś najpierw sprawdziła w internecie polecane Ci osoby.
|
|
witam. gdzie w łomży można kupić gry na pc, nieodstępne już z aktuanymi gazetami. chodzi mi o grę S.T.A.L.K.E.R
|
|
Do zobaczenia niebawem :) powoli wyruszam na Łomżę :D
|
|
przepychaczem do kibla spróbuj zassać
|
|
sloneczko1191 czy mogłabyś podac do siebie jakiś kontakt?
|
|
juz napisalam dzieki :)
|
|
Ja juz w lomzy. Bede pewnie pare min przed czasem. ;) mam nadzieje, ze kogos zastane ;p
|
|
ale ona chce zrobić ewelina właśnie porządek ....musi tylko dowody znaleźć aby udupić męża... poza tym współczuję Ci dziewczyno...takich za łeb i o ścianę
|
|
ja również mam dizla od 5 lat tylko jezdzę takimi autami jak narazie nie narzekam a wybór nalezy do ciebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |