czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Trump: „Nie bójcie się Covid-u. Nie pozwólcie, by zdominował wasze życie”

juz ostatnia sie laduje,ale nie ma calego open...:(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Trump: „Nie bójcie się Covid-u. Nie pozwólcie, by zdominował wasze życie”

a jakie to rzeczy? i ile płacisz za dowiezienie? jak cos to pisz na gg 22310630

Re: Prezydent Trump: „Nie bójcie się Covid-u. Nie pozwólcie, by zdominował wasze życie”

Omijajcie z daleka bar AMIGO w Konarzycach. Obsługa jest dalece nieprofesjonalna. Małolata w spodenkach ledwo zakrywających pupę. Miotajuąca się między stolikami. Bo oczywięcie nie wie komu co podać. Mało tego, popielnica, którą podała była brudna. Swoją drogą kartacze

były smaczne. Szefowie patrzcie kogo zatrudniacie

Ja Ci dobrze gadam,idz z chłopcem.

sens tego postu wskazuje,że problemem są spodenki a nie jedzenie....

p.s denne to, ponieważ kilka razy jadłem w Amigo - porcje "chłopskie" a zarazem niedrogie

co sadzicie o pracy w uniglassie przy szybach?

facmen

Można się skaleczyć.

Treść jest ukryta

Mogłaś temat zatytuować jakoś inaczej - napewno odezwałby się ktoś kto by coś wiedział...a : "poszukuję"... mało kto zagląda..tylko te żartownisie forumowe jak zwykle typu maruda, _mały_ i reszta...:)

Bardzo Ci współczuję ale nie wiem czy warto z taką rozmawiać..co jej powiesz? Wyjdziesz na głupią i na taką której bardzo zależy na mężulku, olej to i zajmij się sobą, tak bedzie lepiej..:) Bo takich to tylko o.szczać i podpali.ć :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org