Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co tam panie w Janowie? |
Wczoraj trzeba było czekać na drina ok pol godziny... Dziewczyny były zajęte głównie butelkami napoi gazowanych. Wyjmowaniem ich ze skrzynek, ustawianiem w lodówkach, nalewaniem do drinów, na koniec zbieraniem kapsli i pustych butelek. Jakiś nalewak może by się przydał?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co tam panie w Janowie? |
No to wsadziłem kij w mrowisko :D Nie, ale tak szczerze ja słucham wszystkich trzech gatunków, lubię też ich połączenia (np Rage Against the Machine itp...). Z rapu preferuję tych mniej mainstreamowych muzyków (np Łona), ale ogólnie podoba mi się klasyczny heavy metal (Black Sabbath, Metallica, Iron Maiden i tak do wieczora mogę wymieniać :D)
|
|
To jest pierwsza część, niedługo następne na profilu...oby tylko za rok to się znów powtórzyło:) P.S.Jak wrażenia tych co byli??? http://www.youtube.com/watch?v=4irzJiT_WZU&feature=youtu.be
|
|
sumy w narwi sa i to wielkie . wlasnie tylko tego gatunku wlasciciele naszych wod jeszcze nie wylapali sieciami lub prondem . Przykre ale prawdziwe
|
|
troszke zmylił mnie fakt z 8 minuty 4 czesci filmiku... Jaka PANI prezydent?:)) Swoja droga, wspaniala robota Grzesku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |